Dormitor: esențial, dar unic

2020 a fost în sfârșit inaugurat și odată cu el noile tendințe de a face casa noastră unică. De multe ori ne-am ocupat de probleme legate de îmbunătățirea locuinței. Renovarea casei dvs. nu este niciodată ușoară, mai ales dacă doriți să urmați modurile momentului. Este mai bine să te conformezi la noile tendințe sau să rămâi ancorat în stilul tău? Răspunsul poate fi ambivalent.

Într-adevăr, așa este. Pentru a explica mai bine cum este posibil să vă convergeți stilul cu cele mai noi știri de piață, am decis să facem un mic ghid. Rapid, am colectat principalele tendințe 2020 ale uneia dintre cele mai îndrăgite camere. Relaxare: dormitorul. Deci, înarmați-vă cu un stilou și hârtie pentru a scrie cele mai noi știri!

Primul sfat pe care vi-l oferim este să urmăriți parcelele. 2020 este anul alternării parcelelor. Așadar, selectați diferite țesături pentru a putea crea mai mult dinamism. Procedând astfel, puteți utiliza acest dispozitiv pentru a vă exprima personalitatea. 2020 este anul libertății cromatice. Dar modele indică combinații puternice, dar echilibrate. Albul și albul sunt ideale pentru păstrarea liniilor curate și armonioase. Dar sunteți foarte liber să vă îndepărtați de această dispoziție echilibrată. La urma urmei, dormitorul este mediul dvs. „zen”.

Un al doilea element pe care l-am considerat deja și care nu pare să dorească să abandoneze 2020 este cel mai căutat stil de până acum: vintage. Pentru iubitorii anilor trecuți care au făcut istorie, tocmai anii 50 și 60, va fi o ușurare. Eleganța combinată cu liniile iconice se va întoarce. Cum să aplici acest stil chiar în dormitor? Sunt preferate culorile deschise, pentru a le combina perfect cu mobilierul din lemn. Podeaua din beton neted va merge bine cu tablourile simple, care vor oferi ordine și prospețime mediului. Nu în ultimul rând, un sfat esențial. Mesele, un must-have din anii '60, pot servi cu ușurință ca noptiere.

Dacă, pe de altă parte, ideea dvs. de dormitor este cea a unui mediu cu totul străin de restul casei, unde îl puteți deconecta, soluția este următoarea: faceți din el un spa.
Nu, nu va fi nevoie să introduceți o piscină pentru a avea un mediu relaxant. Ceea ce recomandă moda 2020 este să folosești uși glisante (dacă se deschid pe balcon, au valoare adăugată) și să profitezi din plin de lumină. Perdelele de lumină vă vor permite să obțineți un mediu detașat de celelalte, dar, în același timp, să reflecte lumina. Alb alb și încă alb! Aceasta este culoarea care domină! Cultura Zen nu va fi niciodată atât de simplă de realizat!

În concluzie, vă recomandăm să folosiți un stil minimal și sobru, indiferent de stilul dvs. Modurile sunt în continuă schimbare, iar păstrarea unui stil mai puțin invaziv vă va permite să vă adaptați camera la ultimele noutăți!
Și tu, ce stil din 2020 vei alege?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB