O nouă colaps pentru chirii

Eșecul de a efectua plăți este în centrul crizei post-Covid, subvențiile guvernamentale au fost aplicate în întreaga lume pentru a ajuta contractorii de închiriere. După ce am analizat deja în detaliu unele cazuri referitoare la acest subiect, astăzi vom analiza situația deja critică a Marelui Apple. De fapt, au existat mulți chiriași care nu își permit să plătească chirie în New York. Vorbim de mii de oameni care, în ciuda faptului că au fost ajutați de guvern, se luptă pentru respectarea plăților.

Vorbim despre o mare parte a populației newyorkeze, aproximativ două treimi din cetățeni trăiesc în case închiriate. Spre deosebire de multe alte țări, statul New York nu are cultura de a cumpăra o proprietate. Aceasta înseamnă că, pentru un cetățean american, este mai „logic” să semneze un contract de vânzare. Măsurile de distanțare socială au crescut și nivelul șomajului. În ciuda așa-numitei funcții inteligente, multe companii au trebuit, din păcate, să ia o decizie mai mult decât dureroasă. Adică, lăsând mulți muncitori acasă, dar șomeri. Aceasta a reprezentat o reacție foarte severă care, totuși, pare să nu aibă semne de recuperare. De asemenea, credem că chiriile din New York sunt mai mult decât dublul mediei naționale. Cu toate acestea, guvernul federal a încercat să protejeze așa-numita piață a creditelor ipotecare. Cum ar fi? Cu moratorii și amânări continue pentru proprietarii și asiguratorii. Dar, vorbind despre numere reale, în cel mai avangardist oraș din America, peste 700 de mii de case închiriate și-au pierdut total veniturile.

Singurii care au rămas pe linia de plutire? Cei care au primit așa-numitele „prestații de șomaj”. Beneficii care pot atinge maximum 600 USD pe săptămână. Să vorbim despre 350 de euro. Prea mult, prea puțini pentru a face față unui asemenea dezastru. A ajuns chiar la niveluri incredibile. La fel ca inițiativa, de către mulți proprietari care au decis să ofere chiriașilor o chirie de o lună gratuită. Însă problema rămâne ridicată, având în vedere că în prezent există prea mulți colegi de cameră șomeri și că nu pot rambursa datorii pe termen scurt.

Pentru a înțelege gravitatea situației, este necesar să ne gândim la cât costă efectiv semnarea unui contract de închiriere și menținerea acesteia mai presus de toate. Vorbim de 2.600 de dolari pe lună. (a redus cel mult la 2.300 USD pentru perioada Covid). Prin urmare, nu este surprinzător ceea ce s-a spus în prima parte a știrilor noastre: chiriile sunt considerate opțiunea principală, deoarece sunt mai ieftine. Și în ciuda tuturor, situația din New York rămâne cu adevărat dramatică.

Cum va evolua situația? Nu este posibil să aveți anumite știri în acest moment. Pentru a afla, vă invităm ca întotdeauna să fiți actualizați pe portalul nostru. Veți putea afla toate noutățile de pe piața imobiliară mondială și, cu o atenție deosebită, și pe situația de urgență Covid. Deci, nu pierdeți următoarea veste!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB