Noi linii OMS: Covid și acasă

Se pare că, din păcate, coșmarul unui nou blocaj a revenit în multe țări. European și non.
Considerăm casa, casa noastră, ca fiind cel mai sigur loc, pentru a evita orice tip de contagiune riscantă. Ei bine, suntem cu adevărat siguri că acesta este cazul? Din fericire, pentru a răspunde la această întrebare, pe baza liniilor directoare ale OMS, noi, la Realigro, ne vom ocupa de aceasta, mereu gata să-i ajutăm pe cei mai îndoieli. Tot în ceea ce privește securitatea locuinței. Așadar, astăzi, am decis să ne dedicăm exact modului în care să ne facem casa în siguranță și departe de orice formă de risc. Deci, iată câteva elemente care nu trebuie subestimate. În primul rând, întotdeauna conform celor recomandate de experți, trebuie să vă lăsați pantofii în afara casei. Din păcate, casele noastre, în special cele cu covor, pot fi terenul de reproducere pentru proliferarea de germeni și bacterii. De aceea, vă recomandăm să aveți un container special în care, pur și simplu, să faceți schimb cu papuci. Al doilea pas se referă la mânere. Vă sfătuim să nu atingeți mânerele exterioare. Dacă nu ai mănuși.

Dacă nu este cazul, va fi indicat să vă igienizați mâinile imediat, odată ce vă întoarceți acasă. Acest lucru se datorează faptului că mânerele sunt extremitățile cele mai expuse riscurilor. Un alt sfat fundamental este legat de bucătărie. Zona prin excelență a convivialității riscă să devină cel mai riscant colț. Pentru că, mai ales în momentele de companie din familie, fiecare în timpul prânzului sau cinei, ar putea transmite orice germeni. Chiar și cei de la Covid-19. În acest caz, va fi suficient să aveți previziune pentru a vă schimba îmbrăcămintea, dacă o folosiți pe cea adoptată extern. Și, desigur, igienizați-vă mâinile înainte de a trece mâncare sau băuturi. De asemenea, nu uitați să folosiți diferite pahare, farfurii și tacâmuri. Pentru a depăși orice problemă, vă îndemnăm să utilizați culori diferite pentru fiecare membru al familiei. În acest caz, designul este util. Există multe companii care, cu câteva monede, pot rezolva această mică problemă. Dar care, dacă este neglijat, se poate transforma în împovărătoare.

O întrebare pe care și-o pun mulți este cea referitoare la ventilație. Este corect sau nu aerisirea casei? Ei bine, chiar și în acest caz, după câteva momente de discuții, experții din sector au găsit un răspuns. Este recomandabil să „schimbați aerul” în casa dvs., dar pentru o perioadă care nu depășește o jumătate de oră. Acest lucru va permite recircularea aerului, dar nu o conexiune perenă cu exteriorul.
Acestea sunt sfaturile pe care vă sugerăm să le urmați. Vă reamintim că pe portalul nostru puteți găsi informații suplimentare, știri despre acest sau alte subiecte tipice din lumea imobiliară. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe, trebuie doar să rămâneți la curent. Echipa noastră va fi pregătită să garanteze orice tip de informații pe care le căutați. Amintindu-vă întotdeauna de principalele reguli de siguranță!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB