Imobiliare italiene '' din lemn ''

Cei care cunosc Peninsula Italiană știu perfect că se mândrește cu o tradiție milenară în ceea ce privește prelucrarea și utilizarea materiilor prime în scopuri multiple. Mai ales la apogeul Renașterii, Italia s-a dovedit a fi un maestru atât în mobilier, în modă, dar și în construcția de clădiri celebre. Ei bine, se pare că această înclinație spre artă și cultura meșteșugărească nu s-a pierdut de-a lungul anilor. De fapt, într-o perioadă dramatică, caracterizată de incertitudine, frică și frici, există un fapt care augurează bine. Un fel de val de lumină care este perfect legat de tendința inovatoare a clădirilor verzi. Vorbim despre crearea de clădiri pentru diverse utilizări, în lemn. De fapt, în Italia, în ciuda faptului că urgența pandemică a creat probleme critice considerabile în toate sectoarele economice, sectorul nostru a avut o întorsătură. Datele vorbesc de la sine. În Italia, în 2020, a existat o creștere semnificativă a construcțiilor din lemn, generând o sumă indusă pentru economia națională de 1,33 miliarde de euro. O figură interesantă.

Dar este la fel de important să înțelegem care și câte unități au fost construite în aceste moduri. În total, au fost ridicate 3.300 de unități, cu o creștere a procentului de autorizații solicitate cu 7% mai mult decât în anul precedent. Dar nu numai. Cererea externă este, de asemenea, demnă de remarcat, din nou în sectorul imobiliar, care, combinat cu cel al clădirilor din lemn, se dovedește a fi o combinație câștigătoare. Cererea de internaționalizare este de 20 de puncte procentuale, cu o cifră de afaceri care ajunge la 60 de milioane de euro. Într-un impas general, aceste cifre reprezintă o mică lumină de speranță pentru a readuce economia italiană, dar și economia internațională pe drumul cel bun.

Sectorul industrial însuși a cunoscut o adevărată revenire, generată de această cerere bruscă, dar și stimulatoare. De asemenea, este necesar să înțelegem unde este cel mai concentrat acest fenomen. Se știe că peninsula italiană a fost întotdeauna supusă unei diferențe foarte mari de înălțime între nord și sud, în ceea ce privește dezvoltarea industrială. De fapt, centrele de generare a imobilelor din lemn sunt situate în principal în nord, în zona lărgită acum de celebrul triunghi industrial. Dar, de asemenea, multe zone din Centru și Sud par să dorească acum să facă față acestui nou tip de piață imobiliară verde și alternativă. Prin urmare, întreaga națiune se adaptează la o tendință care, pe lângă faptul că este inovatoare, a reușit să trezească un sector economic care era pe punctul de a intra într-un impas, din cauza urgenței pandemiei.

Care este viitorul care urmează să vină în următoarele luni? Va persista acest moment norocos într-un timp atât de dramatic? Sau va fi doar o fază trecătoare? Deși nu avem datele în mână pentru a putea da răspunsuri, vă invităm să ne urmăriți în continuare pe portalul nostru. În fiecare zi veți găsi noutăți care vă vor informa despre tendințele pieței imobiliare internaționale și despre noile tendințe de urmat pentru a vă face casa din ce în ce mai tratată în detaliu! Mereu aici, mereu cu Realigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB