Bansky crește valoarea unei proprietăți

Cine ar fi crezut că valoarea unei proprietăți ar fi putut crește datorită unei picturi murale, printre altele considerată un act de vandalism? Oricât de absurd s-ar părea, este o anecdotă amuzantă care a implicat cel mai misterios artist al vremurilor noastre: Bansky! Dacă sunteți curioși să aflați mai multe, citiți rândurile următoare. Lectura de astăzi va fi nu numai ilustrativă, ci și destul de alternativă. Deci, dacă sunteți un iubitor de artă și lumea imobiliară, putem începe!

Să începem prin a-l prezenta pe artistul în cauză. După cum am anticipat, pentru cei neinițiați, Bansky este un artist cu o identitate necunoscută, care lasă în urma sa câteva picturi murale împrăștiate peste tot în lume. Unele dedicate celor mai importante probleme ale momentului, precum urgența Covid, alegerile americane, războaiele interne din Orientul Mijlociu. Altele care reprezintă mesaje de speranță sau mai ironice. Ei bine, într-o lume în care arta este din ce în ce mai reevaluată, se pare că Bansky a lovit propriul nostru sector: cel imobiliar.

În Bristol, o casă de vânzare în valoare de 350 de mii de euro a fost fundalul pentru o altă pictură murală a artistului momentului. Dacă reprezentarea grafică în cauză ar fi trezit într-un alt moment istoric și din mâna altui individ, indignare și poate o plângere pentru un act de vandalism, în acest caz efectul a fost opus. Subiectul reprezentat, o femeie în vârstă care strănutează pe fațada casei înclinate „natural”, a adăugat valoare întregii proprietăți.

Pur și simplu, prețul a crescut la 5,5 milioane EUR. O avere remarcabilă pentru proprietarul casei, care a redenumit lucrarea cu „Aachoo”, o onomatopee tipică legată de strănut. Înclinarea clădirii în comparație cu cele vecine, cu adăugarea acestei frumoase opere de artă, a generat, prin urmare, uimire și, de asemenea, noroc pentru proprietar. Dar această poveste are un alt final fericit. De fapt, Aileen Makin, proprietara casei, a explicat diferitelor ziare că a decis să se intereseze pentru a proteja lucrarea cu cea mai mare rigoare. Între timp, a fost fixat un perete de plexiglas pentru a preveni agenții atmosferici să deterioreze imaginea și să o modifice. Au existat multe acte anterioare de vandalism asupra operelor lui Bansky, deci este mai mult decât de înțeles necesitatea urgentă din partea Makin de a proteja subiectul operei.

Pe scurt, vești bune care ne fac să înțelegem cum chiar și o simplă pictură murală poate da și crea un aspect nou și o valoare unei proprietăți. Nu știm încă cine va fi norocosul sau norocosul care va deveni noul proprietar al proprietății. Cert este că vom continua să vă informăm și să vă informăm despre ceea ce se întâmplă în lumea imobiliară. Deci, dacă doriți să aflați mai multe despre acest subiect și despre alte subiecte legate de piața imobiliară mondială, tot ce trebuie să faceți este să ne urmăriți zilnic pe portalul nostru! Și tu, ți-ai fi dorit vreodată să faci o lucrare surpriză similară pe fațada casei tale?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB