Capitala Milanului de recuperare: știri

Minunatul oraș italian, capitala modei, a fost și el botezat pentru o tristă paranteză cu care a trăit întregul glob. Cel legat de Coronavirus. În întreaga Peninsulă, Milano a fost orașul cu cel mai mare număr de cazuri și decese. O dramă care are ecou în paginile știrilor despre crime internaționale. După încheierea blocajului italian, ceea ce se teme populația este, în principal, revenirea la acele zile dramatice marcate de știri. Dar se pare că recuperarea a venit cu adevărat. Ca și în fiecare sector, sectorul imobiliar a suferit, de asemenea, o criză semnificativă. Acesta este motivul pentru care, astăzi, am decis să analizăm în detaliu care vor fi prognozele pentru unul dintre cele mai căutate orașe pe motoarele de căutare. Fie că este vorba despre portofolii străine sau naționale, nu există niciun dubiu: Milano are un rol decisiv în imobiliarele italiene.

Înainte de blocarea fatidică, prognozele pentru piața imobiliară italiană erau departe de a fi negative. Vorbim despre o creștere de 7% a vânzărilor de proprietăți (pentru un total de 27.800 de tranzacții finalizate. Cifra de afaceri? 8,9 miliarde de euro, care garantează cu 10% mai mult decât în 2019. Clădirile noi au contribuit la aceasta o creștere semnificativă, ajungând la 3,5% din totalul tranzacțiilor, comparând întotdeauna totul cu aceeași perioadă din anul precedent În ceea ce privește prețurile, (cele medii) întotdeauna înainte de blocare, acestea au ajuns la 2,5%.

Si acum ? Cum va evolua imobilul din Milano? Să începem pe partea cererii. Pandemia a influențat fără îndoială cererile de proprietăți locale. În orașul Milano, pentru cei care caută o casă, prețul pentru zonele periferice este mediu până la mare, având în vedere dimensiunile mari ale apartamentelor din această zonă, ceea ce ne face să înțelegem cum prețurile vor crește progresiv. În plus, planurile apartamentelor se vor schimba și ele. Așa cum am spus deja într-un ghid anterior, vom încerca să găsim o proprietate suficient de mare pentru a include zonele de relaxare și pentru oaspeți. Motiv pentru care, atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele preexistente, o reamenajare a spațiilor va fi incontestată, susținută de un preț suplimentar mai mare decât proprietatea în sine.

În ceea ce privește prognozele în ceea ce privește contractele de vânzare-cumpărare, tranzacțiile totale s-ar putea apropia de 21 de mii în 2020. Pentru o rată egală cu - 19% față de 2019. Clădirile noi prezintă, de asemenea, o tendință negativă în domeniul imobiliar din Milano, cu -15% - Aceasta înseamnă că oferta va scădea dramatic, trecând de la 20% la 15% în comparație cu numărul total de proprietăți existente pe piață.
Se speră că imobilul acestei realități atât de viu și de semnificativ pentru Italia se va recupera cât mai curând posibil. Între timp, vă invităm să consultați întotdeauna site-ul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB