Case de lux în mediul rural: noua tendință engleză

Uneori se recomandă revenirea la origini. Investitorii britanici sunt conștienți de acest lucru și au decis să opteze pentru o soluție destul de neobișnuită. Strâns legat de lumea imobiliară. După cum ați fi putut ghici din titlu, mulți sunt interesați să cumpere o proprietate în mediul rural. Cu toate acestea, este echipat cu orice tip de lux. O adevărată schimbare, care merita să fie analizată de echipa noastră atentă! Deci, dacă și acest subiect a stârnit curiozitate pentru dvs., există o singură soluție. Pentru a continua citirea rândurilor următoare. Deci, putem inaugura această știre!

Plecăm de la presupunerea că, așa cum se știe din păcate, perioada pe care o trăim nu este cea mai bună. Încercăm în toate modurile să ne adaptăm la această realitate nouă și tristă. Schimbarea obiceiurilor și lucrul adesea pe sine. Dar s-a descoperit că a avea un contact direct și continuu cu natura poate fi un aliat valid în această luptă împotriva schimbării de la Covid-19. În Regatul Unit, unde situația este mai mult decât dramatică, pare să nu existe nicio îndoială. Investiția imobiliară trebuie să fie unică: aceea către o casă în mediul rural, înconjurată de verdeață. Dar nu orice casă, ci o bijuterie imobiliară din toate punctele de vedere. Prin urmare, piața luxului, rareori supusă modificărilor, pare să fie afectată în mod deosebit de urgența pandemiei.

Ceea ce este surprinzător este faptul că exact anul trecut, în aceeași perioadă, casele britanice de lux din mediul rural își pierduseră atracția. Motive? Sunt mulți. Începând cu impozitele foarte mari, trecând de la incertitudinea generată de Brexit, până la concluzia cu costurile ridicate de întreținere. Fără îndoială, mai mare decât un penthouse din centrul orașului. Riscul, apoi o realitate concretă, a unui nou blocaj, a scos în evidență importanța, chiar și pentru cei mai bogați, a petrecerii timpului în casă, înconjurat de natură. Un vârf care a avut aceleași cifre între sfârșitul anului 2007 și începutul anului 2008. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că anul trecut, singura casă britanică rurală și de lux a ajuns la 15 milioane de lire sterline. Prin urmare, scenariul este destinat schimbării. Într-adevăr, se schimbă deja. Aproape douăzeci de moșii din Anglia au fost vândute și oferite pentru peste 15 milioane de lire sterline (fiecare).

Pentru a încerca să dea un fel de paternitate acestui fenomen, acesta a fost definit de experți ca „efectul Covid”. Datele arată că ofertele de pe piață în acest 2020 ambiguu au văzut că prețurile lor au explodat cu 182%
Cum va evolua situația? Va fi doar un efect temporar, așa cum sperăm situația pandemică, sau ar trebui să ne așteptăm la o revenire reală la elementele de bază? În timp ce așteptați să găsiți un răspuns la această întrebare, vă invităm să continuați să fiți la curent. Cum? Urmărind în fiecare zi cele mai noi știri legate de piața imobiliară, design și multe, multe altele!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB