Vaccinuri și proprietăți imobiliare: o combinație promițătoare

Criticitatea urgenței pandemiei este acum incontestabilă la nivel global. Și se știe, după cum sa raportat în ghidurile noastre anterioare, sectorul imobiliar a fost puternic afectat de pandemia Covid-19. Astăzi, am decis să abordăm un anumit subiect, în conformitate cu cele spuse în liniile anterioare. Prin urmare, vom discuta legătura profundă dintre imobiliare și situația de urgență Covid, de data aceasta într-un mod pozitiv. Pentru că da, există ceva nou care dă speranță atât cumpărătorilor potențiali, cât și proprietarilor de proprietăți. Cea referitoare la descoperirea vaccinului creat pentru eradicarea completă a virusului SARS COV 2. Deci, dacă sunteți gata, putem inaugura mini coloana noastră.

Plecăm de la presupunerea că, în mod similar dimensiunilor globale pe care fenomenul pandemic le-a asumat, se pare că speranța alimentată de toți potențialii cumpărători și de alții este comună. Sunt interesat să joace un rol definit în peisajul imobiliar global. Dacă la începutul urgenței, sectorul imobiliar era cel mai afectat, astăzi situația este diametral opusă. De fapt, exact a doua zi după ce s-a dezvăluit știrea despre descoperirea unui vaccin puternic și eficient cu 94%, acțiunile unora dintre cei mai mari proprietari imobiliari au crescut. O creștere care depășește 20%. Trebuie amintit că în timpul primului val, atât proprietarii birourilor, cât și cei ai oricărui alt sector inclus în sectorul cărămizii, au suferit mult. Și nu doar emoțional.

Pierderile dramatice de „vârf” înregistrate începând cu perioada „inaugurală”, adică martie 2020, până în ultimele săptămâni au fost semnificative. Acesta este motivul pentru care intervențiile diferitelor guverne naționale au fost necesare și, în unele cazuri, chiar insuficiente, pentru a ajuta toți lucrătorii și chiriașii implicați în sector. În ghidurile anterioare am menționat cazurile spaniole, franceze, germane și italiene. Dar, aproximativ, fiecare națiune a simțit nevoia să lucreze pentru a evita prăbușirea completă a sectorului. Prin urmare, nu este surprinzător cum o astfel de știri optimiste, chiar dacă sunt încă la început, cum ar fi descoperirea unei soluții potențiale la Covid-19, a creat acest boom al achizițiilor. Și asta nu este tot. În acest moment, nu există nicio diferență între clasele sociale mai mult sau mai puțin înstărite.

Oricine intenționează să investească în imobiliare este ocupat acum. Deoarece criza generală care anterior stabilea limite și împiedica orice acțiune care vizează semnarea unui contract de vânzare, este acum transformată într-o trambulină. Evident, nu este ușor de înțeles și mai ales de prezis care va fi tendința legată de acest fenomen. Ceea ce vă putem garanta este că vă vom actualiza întotdeauna, în fiecare zi, pe portalul nostru. În speranța că situația se poate îmbunătăți în toate sensurile, vă invităm să ne urmăriți, pentru a nu rata niciun conținut referitor la proprietățile imobiliare în general și la toate sectoarele legate de aceasta. Și tu, ești dispus să investești în imobiliare după această veste bună?

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB