Construirea de case deasupra supermarketurilor: noutatea imobilelor

Spațiul nu este niciodată suficient. Mai ales pentru ceea ce privește sectorul imobiliar. Ceea ce a făcut recent titluri în ziare este modul în care multinaționalele mari sunt capabile să supăreze chiar și cele mai puțin urbanizate locuri cu ușurință. Transformarea lor în zone turistice și crearea de noi zone rezidențiale.

 Evident, ceea ce este cel mai afectat este conceptul de durabilitate a mediului. În aceste ultime perioade în care cererea înnebunește și piața nu este întotdeauna în măsură să satisfacă toate solicitările sectorului, este recomandabil să optezi pentru alte soluții. Printre acestea, o noutate care pare să fi fost îmbrățișată de mai multe multinaționale, însă este cea a construirii de apartamente deasupra principalelor supermarketuri din oraș. O idee inovatoare, pentru a răspunde nevoii de chirii sau contracte de vânzare mult mai ieftine.

Aceste proiecte au fost inițial întreprinse în Germania, dar primesc și acceptare deplină din partea altor țări. În special, solicitarea adoptării acestei noi forme care ar putea schimba radical lumea imobilelor a fost acceptată cu voce tare de cele mai populare orașe ale momentului.

De fapt, am enumerat deja, în ghidurile anterioare, care orașe sunt cele mai atractive pentru cumpărătorii potențiali, în ciuda faptului că costul vieții nu este atât de accesibil. Și iată soluția descrisă mai sus, se dovedește a fi extrem de valabilă. Printre orașele germane care s-au alăturat proiectului, ne amintim de Berlin (cu peste 2.000 de unități, ne amintim de Berlin (care a implicat majoritatea supermarketurilor), dar și de Munchen și Frankfurt.
Se speculează că multe alte țări, chiar și cele cu un cost de viață semnificativ mai mic, precum cele din Europa de Est, vor lua aceste măsuri. În Germania, sunt așteptate un număr maxim de 30.000 de noi locuințe. Dar probabil că fenomenul va avea o marjă de acțiune mult mai largă.

Dar vor rămâne prețurile așa? Sau vor crește? Probabil, odată ce fenomenul s-a stabilizat și nu mai este considerat drept excepțional, prețurile ar putea crește. Dar, dacă considerăm că acestea sunt construcții care vizează tocmai creșterea ofertei în virtutea unei cereri care nu este cu siguranță elitistă, putem înțelege bine cum gama de prețuri va rămâne neschimbată.

Printre principalele națiuni care s-au alăturat, pe lângă Germania, acestui New Deal real, ne amintim:
- Spania
- Anglia
- Olanda
- Italia
- Elveția
- Danemarca
- Irlanda
- Portugalia

Aceasta este o inovație cu adevărat unică, în ciuda simplității sale, deoarece oferă imobilului o față nouă. Cel al sectorului economic capabil să fie flexibil (și mai mult) la nevoile unei piețe aflate încă în proces.

Vrei să afli mai multe? Pentru a fi la curent cu noutățile legate de imobiliare mondiale, vă recomandăm pur și simplu să citiți articolele noastre în fiecare zi!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB