Imobiliare olandeze: cum să vă mutați?

Imobiliarele mondiale au suferit o lovitură severă din cauza Coronavirus. Dar nu putem vorbi despre o atitudine comună cu privire la recuperarea post-pandemică. Una dintre cele mai interesante piețe de până acum, cea a Olandei, începe din nou treptat. Dar pentru cei interesați să investească în cărămidă olandeză, cum ar trebui să se comporte? De aceea, astăzi, am decis să răspundem la cele mai frecvente cinci întrebări, într-o mică știre dedicată imobiliarului olandez. Deci, dacă sunteți gata, putem începe!

Să începem cu analiza celei mai populare piețe din întreaga zonă. Adică cea a lui Utrecht. Care vor fi consecințele pandemiei? În prezent există o creștere a ofertei. Este nevoie ca mulți proprietari să aibă certitudini economice imediate. Doar pentru a face față acestei perioade critice. Atâtea „locuințe secundare” vor fi introduse pe piață. În așteptarea faptului că pot stârni interes pentru potențiali investitori.

Este spontan să înțelegem care este tendința prețurilor. În această fază a blocajului total, cei care au căutat cazare au crescut. Așadar, o mulțime de case sunt vândute la un preț încă ridicat. Spre deosebire de multe alte țări, unde, tocmai din cauza Coronavirusului, prețurile proprietăților au fost drastic reduse pentru a stimula economia.
Dar, în ciuda tuturor, nu există, evident, lipsă de excepții. Pe scurt, căutați doar oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., în speranța că va fi și convenabilă.

Analizând o posibilă vânzare, vizita la proprietate a devenit problematică. Este permis? Desigur ca da ! Dar în următoarele condiții.
Persoanele care pot accesa în interiorul casei nu trebuie să depășească limita maximă de trei persoane. Distanța care trebuie menținută trebuie să fie de cel puțin 1,5 metri și, desigur, este obligatoriu să dezinfectați mâinile, să purtați mănuși și o mască.

Pe scurt, putem spune că, în ciuda acestor mici trucuri, imobilul olandez nu a suferit modificări majore. Trebuie înțeles care sunt implicațiile acestei situații la nivel economic, dar mai ales social. Principalele întrebări, la care încă nu se poate răspunde, privesc ținta care va apărea în rândul investitorilor, cel mai popular segment de ofertă și, nu în ultimul rând, care va fi tipologia contractuală care va fi cea mai populară. În general, am văzut cum răspunsul la această ultimă întrebare este generat de un factor cultural tipic. În Germania vecină, de exemplu, vom opta pentru contracte de închiriere, spre deosebire de alte țări în care achiziția unei proprietăți este un pas obligatoriu în viața fiecărui cetățean. Un fel de simbol de stare.

Așadar, dacă sunteți interesat și de scufundări în imobiliare olandeze sau pur și simplu sunteți curioși să aflați mai multe, trebuie doar să continuați să fiți la curent pe portalul nostru!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB