Opriți impozitul pe registru: punctul de cotitură din Marea Britanie

Recuperare economică și pentru imobiliare. Acesta este planul pe care guvernul britanic îl are în minte. Pentru a recupera după această perioadă de critică severă, punctată de două elemente: Brexit și urgența Covid. Executivul londonez a decis de fapt să elimine total o taxă. Cel din registru pentru achiziționarea de proprietăți care, cu toate acestea, au o valoare sub 500 de lire sterline. De ce această inițiativă pare să aibă un succes potențial pentru economia londoneză și, în special, pentru proprietățile imobiliare?
Pentru a răspunde la această întrebare, am decis să creăm un scurt articol despre aceasta. Vom încerca să înțelegem ce dinamică au legătură cu această inițiativă, să înțelegem care ar putea fi implicațiile. Deci, dacă sunteți gata, putem începe!

Presupunem că efortul depus de guvernul britanic este considerabil. Vorbim despre o estimare de aproape patru miliarde de lire sterline, care va cântări pe buzunarele guvernului până la 31 martie anul viitor. În acest fel, vom încerca să restabilim un climat de încredere pentru a permite tuturor actorilor implicați în procesul de cumpărare și vânzare să revină în joc. Rămânând în legătură cu problema strict legată de numere, amintim că vânzările imobiliare s-au prăbușit în perioada de blocare de 50% și, în plus, prețurile au scăzut și ele.

Prăbușirea a avut loc pentru prima dată după opt ani. Odată cu această nouă măsură adoptată, numărul persoanelor care nu vor plăti impozitul până la termenul indicat anterior este de 9 din 10. Un procent semnificativ, ceea ce va crește probabil rezultatele pozitive ale imobiliarelor engleze. Dar să revenim la impozitul pe registre. Datorită limitării acestei obligațiuni, veți economisi 4.500 de lire sterline pe tranzacție în Anglia. În detaliu, va ajunge la 15 mii de lire sterline pentru capital, unde, din motive evidente, prețurile sunt mult mai mari.

Cât de mare este impozitul pe registre? Acest nivel este de 2% în comparație cu valoarea proprietății, care are, evident, un preț mai mic decât chiriile prestabilite. Procentul impozitului crește, în proporție de 5% pentru proprietățile cu o valoare între 250 și 925 de mii de lire sterline, până la un plafon maxim de 10% pentru proprietățile cu o valoare egală sau mai mare de un milion de kilograme.

Ce cred experții din industrie despre această alegere. Cele mai multe dintre ele sunt mai mult decât optimiste. Este o adevărată apăsare pentru sectorul imobiliar și pentru economie în general. Iar rezultatele sunt deja vizibile. De asemenea, prețurile au scăzut semnificativ, făcând ca noii potențiali investitori să aibă un interes pentru una dintre cele mai fascinante și mai presus de toate piețele imobiliare din lume. Se speră că o schimbare pozitivă poate fi găsită în lunile următoare, încurajată de numere la fel de optimiste. Dar, până atunci, vom continua să vă actualizăm pe portalul nostru!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB