Du-te Canada! un 2020 norocos!

Întotdeauna considerat ca un teren extrem de bogat, Canada pare să-și fi găsit dimensiunea chiar și în imobiliare. La fel ca multe alte țări pe care le-am analizat recent, se pare că și în acest caz, 2020 este un an norocos pentru Canada. Așadar, să aflăm mai multe, analizând piața imobiliară canadiană actuală și potențială. Dacă sunteți și curios și poate doriți să investiți în cărămidă canadiană, trebuie doar să citiți următoarele rânduri!

Să începem cu o viziune largă, apoi să trecem în detalii. La începutul acestei luni, a fost dezvăluit că investitorii au intrat pe piața imobiliară canadiană. Vorbim de birouri, dar și de locuințe, care se bazează pe contracte de închiriere sau vânzare. Prin urmare, există niveluri de creștere, dar încă nu sunt deosebit de importante.

De fapt, cererea nu poate găsi o ofertă echilibrată atât de mult încât să poată vorbi despre o relansare reală a imobiliarelor canadiene. Dar este probabil un factor fiziologic, destinat să se îmbunătățească.

Puterea reală este în mâinile investitorilor care au, de asemenea, mijloacele de a construi, pe baza nevoilor potențialilor cumpărători. Iar de acest tip de investitori, Canada este plină de ele. Știm că, mai presus de tineri, au continuat să joace un rol pur marginal în imobiliare, la un rol decisiv mai predominant. În acest sens, întreaga piață s-a răsturnat complet, adoptând tendințele mai înclinate către nevoile Millennials.

În ceea ce privește birourile, o consolidare a cererii a fost deja observată deja anul trecut. La sfârșitul celui de-al treilea trimestru, numărul de posturi vacante era de 12%. La sfârșitul anului, randamentul biroului a crescut cu 7% (media națională). În detaliu:

Montreal: + 9%
Toronto: + 8,7%
Vancouver: + 10%

Pentru proprietarii interesați de vânzare este un moment excelent, mai ales pentru cei care pot oferi o proprietate în centru, o zonă extrem de lipsită de oferte. Prin urmare, obiectivul este de a crea un impact semnificativ, delimitând zonele care ar putea fi de cel mai mare interes pentru potențialul cumpărător.

Cu toate acestea, nu este posibil să se definească cu certitudine ce rezultate vor fi obținute într-un an. Ceea ce este cert este că uniunea dintre birouri și companii va avea o influență pozitivă. Reduceți problema ratei dobânzii. Din ce în ce mai mici, încurajează investitorii să cumpere proprietăți, definind momentul istoric potrivit.

Cu toate acestea, chiriașii cresc, din motive evidente. Ușurință de întâlnire între ofertă și cerere, prețuri mai ușoare și o flexibilitate contractuală și economică mai ridicată decât un contract de vânzare.

Ce pot să spun, situația canadiană, în ansamblu, pare a fi într-adevăr optimă, dar încă nu este suficientă pentru a putea vorbi despre un punct culminant real al imobiliarelor. Norocul să fie cu Canada!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB