Tehnologie și imobiliare: încuietori inovatoare

De mai multe ori, în portalul nostru, am împărtășit știri despre cum tehnologia a schimbat radical proprietățile imobiliare. Numitor comun prezent în diferitele știri este dat de marea îmbunătățire adusă de inovațiile tehnologice în viața tuturor. O îmbunătățire nu numai în ceea ce privește locuința, ci și în ceea ce privește calitatea vieții și bunăstarea mentală și fizică. În acest sens, știați că sentimentul de securitate perceput în casa cuiva are un impact pozitiv asupra stării noastre de spirit?
Dar cum o putem stimula de fapt? Ei bine, astăzi vă vom vorbi despre un element cu adevărat inovator, dar nu atât de recent, care vă va garanta o mai mare siguranță psihologică și practică.

De fapt, protagoniștii de astăzi sunt încuietori inteligente. De câte ori ai ieșit din casă cu îndoiala de a nu fi închis ușa? Sau, în cazuri și mai grave, să fi uitat cheile? Inutil să spun, aceste probleme sunt pe ordinea de zi. Dar, prin încuietori inteligente, casa dvs. va dobândi o valoare dublă. Cel pur economic și, mai ales, cel legat de sentimentul de seninătate pe care îl vei experimenta.
Deci, cum gestionați încuietori inteligente? Dacă vorbim despre viață inteligentă, ne putem referi doar la telefoanele noastre mobile. Prin urmare, va fi suficient să instalați aplicația corespunzătoare pe smartphone-ul nostru pentru a controla ușile de acasă.

Dar de ce să alegi aceste dispozitive inteligente? În primul rând să ne concentrăm asupra practicului. Dar nu numai asta. Noutatea adusă de cele mai noi încuietori inteligente de pe piață este dată de posibilitatea de auto-blocare a ușilor.
După selectarea unui interval modificabil, de fiecare dată când decideți să setați o închidere totală, puteți alege între două opțiuni. Fie introduceți un cod de identificare care poate fi schimbat din când în când, fie setați recunoașterea automată a gazdei. În ambele cazuri, vorbim despre sisteme care sunt în prim plan, dar care au depășit temutul obstacol de a proteja confidențialitatea și datele biometrice.

Acest lucru face imposibilă manipularea unui sistem care este evident hacker! O securitate cu adevărat neprețuită, având în vedere că trăim constant pe web și că datele noastre ar putea fi extrapolate.

O inovație cu adevărat importantă, care marchează un pas decisiv în încercarea, care a devenit acum necesară, de a transforma casa în inteligent. Din toate punctele de vedere. Nu vorbim despre o simplă automatizare, ci despre o uniune fundamentală între proprietarul casei și securitatea acesteia. . După cum ați putut înțelege, relația dintre bunăstarea dvs. și îmbunătățirea pereților de locuință în care locuiți este legată de o parcelă dublă.

Cu toate acestea, se așteaptă noutăți din partea Statelor Unite. Liderii incontestabili din sectorul automatizării caselor și al orașelor inteligente. Dar până atunci, tot ce trebuie să faceți este să continuați să citiți noutățile noastre, întotdeauna pe portalul nostru Realigro

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB