De la birouri vechi la case noi: o tendință în creștere

Lumea se schimbă. Chiar și cea a imobilelor. Cu regulile impuse de urgența Covid, piața imobiliară mondială a suferit un șoc major. Se spune că acesta este cel mai bun moment pentru a putea investi în cărămidă. Într-adevăr, în general, prețurile în raport cu media europeană au scăzut dramatic. Ca urmare, cererea a crescut dramatic în multe zone ale globului. Pentru a încerca să îndeplinească această nevoie, a fost inaugurată o nouă tendință. Cea referitoare la reamenajarea imobiliară.

Sau mai bine zis, transformarea vechilor complexe dezafectate. Aproximativ 40% din clădirile neutilizate din Europa au fost supuse unui proces de renovare în ultimele luni. Datorită fondurilor alocate de CE, în special pentru îmbunătățirea structurii urbane, această nouă tendință a fost încurajată. Dar a existat un caz care a apărut mai ales în acest context. Cel al Olandei. De fapt, ceea ce s-a întâmplat în acest ținut este exemplar. Motiv pentru care, la Realigro, am decis să vă povestim în rubrica noastră de știri. Deci, dacă sunteți gata, îl putem inaugura!

Mintea din spatele acestui proiect inovator nu este cea a unui tehnician. Nici a unui expert pe această temă. Dar o echipă de artiști olandezi a decis să revoluționeze o clădire veche. Cu toate acestea, proiectul a fost foarte ambițios, având în vedere că întreaga structură a fost împărțită în două etaje distincte (inexistente anterior). Să vedem cum sunt structurate.

Primul se remarcă prin sobrietate și ospitalitate. Motivul pentru care a vizat amplasarea studiourilor și a spațiilor de lucru în comun. Dar ceea ce face această schimbare atât de inovatoare este prezența grinzilor de lemn foarte vechi pe tavanul industrial care se îmbină perfect cu noul mediu. Un mediu nou, nou, care este format din materiale metalice și lemn. Pe scurt, o combinație fantastică de vechi și de nou.

Vechile coșuri de fum tipice sectorului industrial au fost eliminate. Înlocuiți cu spații destinate iluminării naturale. Precum? Datorită prezenței ferestrelor și ușilor mari care permit intrarea grinzilor de lumină, dar cu un stil deosebit. Vă reamintim că mâna invizibilă din spatele acestui proiect este strâns legată de artă. Prin urmare, nu este vorba de corpuri de iluminat simple, ci de hublouri de sticlă care fac deschiderile luminatoarelor multicolore.

Livingul, pe de altă parte, amintește de o epocă trecută. Mobilierul vintage domină întregul mediu, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Zona de dormit este total diferită, conform datelor, construită de la zero. Dormitorul principal este format în principal din mobilier din lemn în stil suedez și plante de interior.

Pe scurt, această revoluție nu a făcut altceva decât să stimuleze mulți investitori să susțină această cauză pentru a se arunca literalmente într-o proprietate imobiliară profitabilă. Un exemplu clar despre cum, potrivit anticilor, „de necesitate, virtute!”.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB