Case 3D și în Italia: iată revoluția

Am vorbit deja despre modul în care are loc astăzi o revoluție înspăimântătoare în domeniul imobiliar. Casele devin adaptate nevoilor noastre și, desigur, sunt din ce în ce mai articulate. O invenție reală care subminează fiecare sector al societății este cea referitoare la imprimantele 3D. Gadgeturi încă misterioase pentru mulți, capabili să ne schimbe total obiceiurile. Ei bine, lumea construcțiilor este, de asemenea, revoluționată. După crearea primei case tipărite 3D din Germania, Peninsula Italiană a îmbrățișat și acest nou tip de proprietate. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe, în rândurile următoare veți găsi răspunsurile la întrebările dvs. Așadar, ne putem inaugura rubrica astăzi!

În primul rând, cum este structurată prima casă construită în Italia? Aceasta este o clădire independentă pe două etaje. Suprafața de locuit este de aproximativ 80 de metri pătrați și este alcătuită în întregime din pereți cu trei straturi. Respectiv umplut cu material izolant. Mai mult, așa cum a subliniat centrul de cercetare care a supravegheat acest proiect, toate materialele utilizate sunt de înaltă tehnologie „Itech 3D”. Dar, fără a intra în prea multe detalii despre această structură, dorim acum să analizăm nașterea noii tehnologii 3D care se dovedește a fi o alternativă foarte valabilă la modul clasic de construire a unei proprietăți.

În special, imprimarea 3D a intrat în sectorul construcțiilor în urmă cu doar 15 ani, generând o adevărată revoluție menită să persiste în anii următori. Dar de ce este nevoie, întrebi, pentru a putea crea o casă în 3D? răspunsul la această întrebare nu este deloc simplu, având în vedere că permisele care trebuie să fie disponibile sunt diferite. Mai mult, lipsa cunoașterii acestui tip inovator de „clădire inteligentă” ar duce la crearea de structuri care nu respectă ambele nevoi standard, dar care nu sunt în concordanță cu permisele de reglementare.

Acum ajungem la avantajele construirii unei case în 3D. În primul rând, în comparație cu metodologiile standard, se identifică viteza în construcție. Mai mult, flexibilitatea reprezintă al doilea element caracterizator, mai ales într-o lume ca a noastră în continuă evoluție. Provocările pe care societatea le impune se bazează în principal pe momentul răspunsului la solicitările externe și, evident, la nevoile consumatorilor. Mai mult, nu trebuie uitat că, în zilele noastre, problema durabilității este la modă. Există, de asemenea, numeroase programe internaționale care optează pentru utilizarea materialelor reciclate sau cu impact redus. Pentru a reduce, de asemenea, emisiile de CO2.

Dar dezavantajele? Te vei întreba. Ei bine, primul este legat de lipsa de cunoștințe a acestei metodologii. Al doilea este nevoia ca diferite țări să investească în acest sector nou, aproape necunoscut. Viitorul structurilor 3D este încă incert, dar se speră că va deveni din ce în ce mai inerent mentalității investitorilor, interesați de realizarea acestor proiecte de la zero.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB