Proiecte în aer liber: cele mai solicitate noutăți

Proiectele în aer liber sunt cele mai căutate știri post Covid în motoarele de căutare. Evident, după situația de blocare, principala necesitate exprimată de majoritatea cetățenilor este de a crea zone în aer liber.

În diversele ghiduri de pe blogul nostru, ne-am ocupat de cum să îmbunătățim balcoanele și zonele preexistente din casă. Dându-le un anumit caracter și culoare. Dar se pare că nevoia de a crea camere mai mari a crescut, devenind o adevărată tendință pentru 2020. Acesta este motivul pentru care multe proiecte inițial mai multe standard au fost transformate în zone cu un element caracterizant: grădina în aer liber. Așadar, să încercăm să înțelegem care vor fi mișcările câștigătoare pentru a face aceste noutăți atât de solicitate în noul imobil post-pandemic!

În primul rând, este necesar să știm că, atunci când este vorba despre o îmbunătățire atât de importantă a unei proprietăți, este necesar să solicitați permise extraordinare. Indiferent de țara în care vă aflați, se știe că în ultima perioadă, autorizațiile cerute în administrațiile publice au crescut brusc, pentru a aplica îmbunătățiri în termeni spațiali.
A crescut și consumul de materiale verzi. Să vorbim despre instrumente tipice de grădinărit, dar nu numai. Cumpărarea de bunuri și accesorii de mobilier pentru exterior a mers bine. Cel mai popular? Gazele, care denotă o îmbunătățire estetică a proprietății cu impact mare! Atât vizual, dar și fizic!

În schimb, toate elementele din plastic și non-eco-friendly au fost înlocuite cu lemn și metale. Acest lucru se datorează faptului că situația pandemică a schimbat toate nevoile tipice ale fiecăruia dintre noi. În primul rând, să te îndepărtezi de lumea urbană și să te dedici complet naturii. Deci, chiar și materialele căutate pentru casa noastră au fost lemnul, sub toate formele și culorile sale, și chiar și cele mai prime metale. Deci, la revedere de plastic! Pentru proiecte de îmbunătățiri imobiliare, aveți nevoie de un deget verde. Sau chiar toată mâna!

De asemenea, consumul s-a schimbat. S-a acordat mult mai multă atenție cu privire la facturile de utilități, iar acest lucru a dus la o îmbunătățire a așa-numitei „economii casnice”. Deci, această atitudine ecologică a fost schimbată și către crearea de medii în aer liber. La fel de ? Prin instalarea sistemelor de irigare hidroponice, care pot permite și controlul de la distanță și o reducere semnificativă a consumului!

Pe scurt, o îmbunătățire continuă, dar ... la ce preț? Prețurile pentru construcția unei zone externe, dorite de majoritatea investitorilor, sunt mari. Cu toate acestea, vorbim despre o „nevoie secundară care, cu această blocare, a crescut pe primul loc pe podium. Când vine vorba de nevoi urgente, prețurile sunt doar numere. În așteptare pentru a afla care vor fi noile tendințe pentru imobiliare, vă invităm să rămâneți la curent pe canalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB