Când o țară este de vânzare

Lumea imobiliară nu încetează să ne surprindă. Ea evoluează în funcție de modă, de nevoi și de modul în care suntem capabili să vedem cu ochii noștri, chiar și în timpul pandemiilor. Pentru a încerca să ne ușurăm citirile, am decis să dedicăm știrile noastre astăzi unei vânzări foarte bizare. De fapt, un mic sat a fost scos la vânzare în Franța. Pare absurd, dar este realitate pură. Dar dacă sunteți interesat să aflați mai multe, citiți pur și simplu următoarele. Presupunem că cu siguranță nu se întâmplă în fiecare zi să vezi un anunț de vânzare pentru un sat.

Dar să știți, dragi cititori, că acesta nu este un sat orice altceva. Ei bine, obiectul în cauză este un sat datând din secolul al XV-lea, în Loire, la exact două ore de Paris. Prețul este de 845.000 de euro. Dar să vedem împreună din ce este format acest sat. Extinderea este de aproximativ opt hectare înconjurate de păduri, lacuri minunate unde este posibil și pescuitul. O zonă izolată, dar în același timp ideală pentru cei cărora le place să fie în contact direct cu natura. Dar să intrăm în detalii. Câte clădiri există în această zonă? Până la 14, toate conectate perfect prin căi rurale, alăturate de cuptoare cu lemne, care evocă perfect atmosfera trecutului. Singura clădire cu o recepție respectabilă este cea principală. Aceasta înseamnă că zona este ușor convertibilă într-un sistem de cazare și mic dejun.

Evident, acestea sunt clădiri care trebuie să fie complet restaurate, deoarece vremea și trecerea timpului au modificat semnificativ clădirile. În plus, este posibil să remarcăm prezența semnelor antice care demonstrează utilizarea intenționată antică a unor structuri. Acestea includ o boulangerie și o braserie. Indicatoarele rutiere au rămas, de asemenea, aproape intacte. Și tocmai asta face această realitate atât de specială. Și dacă credeți că un astfel de anunț nu a reușit, vă înșelați. Au fost mulți care s-au arătat interesați să devină investitorii acestor 14 structuri. Dar totuși nimeni nu a devenit proprietar. În principal datorită Covid, care nu a permis încheierea la timp a diferitelor contracte și care nu i-a garantat pe mulți să le semneze din cauza imposibilității de a vizita locul.

De fapt, trebuie remarcat faptul că, așa cum am afirmat în ghidurile anterioare, Franța a suferit o reacție foarte puternică, atât pentru situația de urgență pandemică, cât și pentru numeroasele și, în unele cazuri, atacuri teroriste continue, care au zguduit atât populația locală, cât și alte națiuni. De fapt, mulți, deși fascinați de cele mai curate zone franceze, se temeau să continue un pas atât de important, cum ar fi investițiile pe piața cărămizilor. Prin urmare, nu știm când se va încheia această tranzacție și cine va fi norocosul investitor. Dar suntem siguri că vă vom informa în permanență despre tendințele imobiliare mondiale. Sperând că urgența pandemiei poate fi doar o amintire îndepărtată.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB