Pantone 2021: cum se schimbă proprietățile imobiliare

După cum știți, lumea designului este strâns legată de cea a pieței imobiliare. Amândoi le putem defini ca pe două fețe ale aceleiași monede. În special, designul și, prin urmare, decorul casei, vă permite să dați personalitate proprietății. Urmând modele, încurajând cele mai capricioase tendințe sau eliminându-le pe cele uitate. Ei bine, acum suntem direct acasă. Acest 2020 a fost destul de greu și, din păcate, pierderile nu au fost înregistrate doar la nivel economic. Dar, pentru a spera că anul viitor va fi mai bun, vrem să dedicăm această nouă rubrică ceva nou.

Cel inaugurat de geniile culorii. Pentru cei care sunt mai practici în sector, ei știu despre ce vorbim. Dar să începem cu ordinea și să încercăm să definim cine este protagonistul incontestabil al știrilor de astăzi. Institutul Pantone a făcut știrea. Pentru cei necunoscuți, Pantone este cea mai înaltă autoritate internațională din lumea culorilor. La sfârșitul fiecărui an, Pantone a decretat întotdeauna ce nuanță va fi stăpânul în următoarele 365 de zile în diverse sectoare, cum ar fi moda, designul industrial, designul grafic și uită-te la el, chiar și pentru design interior! Dar anul acesta misiunea selectată ne-a surprins. Pentru că dacă pentru anul trecut a fost Albastru ca culoare câștigătoare, pentru 2021 s-a ales o combinație de două nuanțe: gri și galben, respectiv PANTONE 17-5104 și PANTONE 13-0647. Ce permite această combinație de culori? Cum va fi posibil să-l folosiți în interiorul casei?

În primul rând trebuie să presupunem că alegerea nu a fost deloc întâmplătoare. Aceasta este o combinație capabilă să ofere lumină și energie într-un mediu. Prin urmare, prima utilizare care se poate face este tocmai cea referitoare la vopselele care trebuie utilizate pe pereți. O idee este de a crea o cameră cu patru pereți gri și unul galben. Acest lucru va oferi imediat echilibrul culorilor mediului și va crea o zonă mai luminoasă, cea galbenă, unde puteți ținti. Dar pentru cei care nu sunt atât de practici și nu vor să se aventureze cu o atingere atât de importantă, există și alte soluții. Cum ar fi mobilierul. În toate locuințele există acele mobilier care trebuie recondiționat. Ca și cămările din bucătării. Prin urmare, le puteți revopsi și utiliza această alternanță cromatică. Imediat acea piesă de mobilier, pe lângă faptul că prinde o viață nouă, va da o notă modernă casei tale. Dar, din nou, dacă nu ești foarte bun cu culorile sau poate nu ești hotărât cu privire la cât de mult poate beneficia o combinație similară, optează pentru țesături. Cum ar fi fețele de masă, cearșafurile, pernele.

Dar și alte accesorii precum rame, capabile să imprime imediat o doză bună de strălucire și vitalitate. Dar unirea acestor două nuanțe depășește cu mult utilizarea în imobiliare. Mesajul transmis de Pantone este de o complementaritate nu numai cromatică, ci și, mai presus de toate, umană. Așadar, sperăm că, cu sfaturile noastre despre cum să folosiți noua culoare Pantone pentru a vă îmbunătăți casa, puteți începe 2021 în modul corect!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB