Renaștere în 12 luni pentru Europa

Din păcate, ziarele vorbesc clar. Situația europeană, dar și cea mondială este într-adevăr critică. Covid-19 transformă literalmente piața și deseori, ca și în țările cele mai afectate, și economia. Există o conversie a activităților economice care adesea cedează pentru a face loc protecției sănătății umane.

 În toate acestea, cu toate acestea, este corect să înțelegem care sunt șansele de redresare economică în fiecare țară și, mai ales, în câte rezultate de recuperare pot fi obținute. În special, potrivit principalilor economiști, imobilul are încă o marjă potențială de recuperare, reprezentată de următoarele 12 luni. Un răspuns, așadar, la o întrebare deschisă, pe care am adresat-o într-unul din ghidurile noastre anterioare. Deci, cum vom reuși să revenim la o situație stabilă în Europa?

Să încercăm să înțelegem în detaliu situația. 75% dintre profesioniștii imobiliari se așteaptă la performanțe pozitive. Cum de a obține atât de mult optimism într-o realitate, care, în schimb, este numită pandemie mondială? Totul decurge dintr-un chestionar simplu administrat experților imobiliari și economiștilor din sector.

Aproximativ 90% dintre angajații din sectorul imobiliar european lucrează acum prin modul de lucru inteligent. Pentru această situație de urgență se folosește o formulă inovatoare, care pare să fi dat un nou orizont în termeni de lucru. Același fapt afirmă că în prezent, indicele lor de competitivitate în muncă și stimul pentru îmbunătățire a fost crescut, ajungând la un scor de șapte pe o scară cuprinsă între 0 și 10.

În ciuda încetinirii incontestabile cauzate de Coronavirus și a primelor zile de adaptare la aceste noi situații de lucru, piața imobiliară pare să își schimbe pur și simplu forma.

Suntem încrezători - potrivit celor publicate de economiști - deoarece nu a existat încă o oprire totală în investiții sau tranzacții. Crearea pieței imobiliare europene rămâne deschisă și nu se află într-o fază de stagnare.

În ceea ce privește prognozele viitoare privind tendința pieței internaționale imobiliare, următoarele au fost răspunsurile ponderate în virtutea unei analize economico-financiare pe termen lung.

- 1% dintre economiști s-au declarat optimisti într-o performanță (pozitivă) a pieței imobiliare în următoarele 90 de zile
- Găsim aceeași valoare într-un orizont de timp de aproximativ șase luni
- 21% dintre intervievați, pe de altă parte, se declară extrem de încrezători dacă avem în vedere o perioadă de timp care se va încheia până la sfârșitul anului 2020.


Și experții imobiliari?

Pentru ei un procent mult mai mare de optimism! Să vorbim despre 38%! O valoare considerabilă care promovează bine pentru o redresare reală a sectorului.

Deși nu lipsește grijile, situația prevestește bine. Se va materializa o recesiune economică globală inițială care, însă, ca atare, va duce la o nivelare generală.
Prin urmare, este de așteptat o îmbunătățire reală a situației. Între timp, vă vom actualiza mereu pe portalul nostru.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB