2020 este minim

Minimal este un stil care a câștigat multă vizibilitate în ultimii ani, din diverse motive. Flexibilitate, economie și mai ales modernitate. Dar, de obicei, acest stil este asociat în principal cu mobilierul. În 2020, așa cum am spus în ghidurile anterioare, va fi amintit ca anul blocării. O perioadă în care fiecare dintre noi s-a înțeles cu pereții și spațiile proprii, adesea prea înguste. Ce se întâmplă dacă v-am spune că minimul va fi cel mai emblematic stil al anului 2020?

Ei bine, da. Potrivit experților din industrie, pe lângă nevoia de a crea spații mai ecologice, după închidere va fi necesară redefinirea casei, dar în simplitate. Iată, așadar, tendințele care vor implica case pentru investitori, într-un stil minim!
În primul rând, vom opta pentru spațiul deschis. Atât din punct de vedere structural cât și din punct de vedere vizual. Motiv pentru care, vom încerca să extindem spațiile existente prin eliminarea divizării camerelor. În psihicul uman, după o perioadă de restricție extremă, necesitatea de a trăi în medii mai mari este fundamentală. Printre cererile cele mai disparate, cele mai populare sunt date de culorile mai strălucitoare și de mobilierul '' editabil ''. De fapt, în ultima perioadă, au crescut achizițiile de mobilă echipată cu roți sau „retractabile”. Doar pentru a vă adapta la orice situație și a recupera spațiul. Și culorile? Fundamental pentru a face camera mai largă vizual.

La început, prin urmare, cu culori pastelate care bat pe nuanțe de alb. Verde salvie este, de asemenea, culoarea cea mai folosită în perioada post Covid. Probabil datorită capacității sale de a relaxa vederea și mintea! Un al doilea pas important care va apărea cu siguranță în perioada post Covid este cel al personalizării. Tipic stilului minimal! Deci, întotdeauna în conformitate cu ceea ce au spus psihologii, nevoia de a personaliza va sta la baza acestei paranteze critice pe care a experimentat-o întreaga planetă.

Și că, în unele cazuri, continuă să trăiască. Și acest stil va reprezenta nevoia de a schimba casa, cu simplitate și mai presus de orice ieftin. Spre deosebire de celelalte, de fapt, stilul minimal prevede o reamenajare a ceea ce există deja. Aceasta înseamnă să nu faceți față cheltuielilor excesive, ci pur și simplu să reîmprospătați sau să modificați atât mobilierul cât și camerele.

Supremul va fi eliminat, pentru a oferi mai mult spațiu atât camerelor, cât și mobilierului cel mai particular. În plus, din nou, în conformitate cu concluziile diferitelor sondaje efectuate, cele mai multe modificări au fost cele referitoare la loturile zidurilor domestice. Da, apoi la mici modele geometrice cu culori moi, care pot garanta echilibrul pentru întreaga casă.
Ce putem spune, această noutate în lumea imobiliarelor și a home deco, născută dintr-o experiență dramatică, s-a transformat într-o adevărată manie! Pentru a afla mai multe noutăți în domeniul imobiliar, stați la curent!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB