Ca într-un roman: Casa Storm Peaks este de vânzare

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să puteți trăi romanul preferat? Recunoașteți-o, majoritatea dintre voi, măcar o dată în viață, identificați cu protagonistul unei opere literare. Ar fi fantastic să putem experimenta pe deplin acel cadru care ne-a făcut mereu să visăm. Dacă ți-am spune că această dorință se poate împlini? Ei bine, da. Pentru romanticii incurabili, casa care a inspirat această capodoperă este în cele din urmă la vânzare. Exact în Yorkshire, puteți găsi Ponden Hall. Ești curios să afli mai multe? Ei bine, atunci, putem inaugura noua rubrică de astăzi! Să începem!

Această coloană va fi neobișnuită. Pentru că am decis să luăm părți integrante ale romanului pentru a descrie mai bine caracteristicile acestei minunate moșii. Emily Bronte a scris despre un scaun, un dulap și un cufăr mare de stejar. Camera Earnshaw întruchipează perfect această descriere. Vă reamintim că, în prezent, reședința a fost transformată într-un Bed and Breakfast, dar asta nu înseamnă că nu poate fi transformată din nou într-o casă privată. Continuând cu descrierea, subliniem prezența a nouă dormitoare. Toate cu vedere la un peisaj minunat, unde vă puteți scufunda complet. De fapt, toate acestea amintesc ireproșabil de atmosfera romantică tipică și în același timp întunecată, prezentă în roman. Zidurile evocă, de asemenea, o epocă trecută, împreună cu vasta grădină care înconjoară proprietatea.

Toate acestea îți amintesc de ceva? Cei mai avizi fani ai Bornte nu vor fi ratat acest element cu Thrushcross Grange, reședința Lintonilor, destinată să devină casa protagonistei odată ce este căsătorită. Și interioarele? Ele amintesc foarte mult de Wuthering Heights. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu aceasta, aceasta este casa în care Catherine Earnshaw și-a petrecut copilăria, împreună cu prima ei mare dragoste pentru Heathcliff. După cum puteți vedea, nu există niciun element care să nu poată aduce în minte nici măcar o simplă legătură cu povestea spusă de Emily. Dar când a ieșit casa? Acest răspuns vă va face să tremurați. Pentru că anul exact este 1634 .. și asta nu este tot. Însuși Emily s-a refugiat, chiar după o furtună, în acest conac. Deci, această proprietate are o valoare adăugată în sine, pentru că ai putea retrăi autorul tău prin excelență într-o casă în care și-a petrecut o perioadă din viață.

Prin urmare, nu este surprinzător modul în care Emily Bronte s-a gândit să spună povestea Catherinei Earnshaw care a găsit un refugiu, chiar după o furtună, într-o astfel de casă. Este de la sine înțeles că toate mobilierele sunt în linie perfectă cu stilul secolului al XVII-lea. Covoarele mari împodobesc toate camerele, tavanul cu grinzi de lemn garantează stilul rustic al fermei, iar patul cu baldachin transmite, de asemenea, acea atmosferă romantică pe care doar un cititor pasionat al acestei cărți nu o poate aprecia.
Pretul? Te vei întreba. Ei bine, pentru a deveni proprietarul acestei proprietăți, aveți nevoie de un milion de lire sterline. Deci, dacă doriți să faceți o investiție imobiliară și sunteți îndrăgostit de lucrările lui Emily Bronte, cu siguranță nu puteți rata această ofertă!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB