Tendințele Crăciunului 2020

Iată-ne din nou, în portalul nostru dedicat știrilor care gravitează în jurul pieței imobiliare. În fiecare an și pentru fiecare ocazie, abordăm decorațiunile tematice. Într-o perioadă critică precum cea pe care o trăim, casa devine refugiul nostru mai mult ca oricând. Și, de asemenea, pentru a reînvia spiritul și a nu uita tradițiile noastre, astăzi ne vom concentra pe modul de a ne decora casa pentru cea mai așteptată petrecere a anului! Am decis să enumerăm și să comentăm ce stiluri vor fi cele mai populare, întotdeauna conform sfaturilor experților din industrie. Deci, pregătește un pix și o hârtie: să începem această scufundare în deco-ul de Crăciun!

Primul stil pe care îl vom aborda este cel numit „mignon”. Ideal pentru cei care nu vor să-și supere casa sau pentru cei care nu au spațiu mare. Dar și pentru cei leneși! Legea care stă la baza acestui stil este să plece de la lucruri mărunte. Un copac nu este necesar, dar o ramură va fi suficientă pentru a decora cu aceeași grijă ca un brad adevărat. Experții recomandă, de asemenea, decorarea obiectelor de zi cu zi, cum ar fi răsadurile cu zăpadă falsă din bumbac sau adăugarea de elemente ale naturii, cum ar fi crenguțe și fructe de pădure cu panglici roșii. Culoarea Crăciunului prin excelență! Cu câteva trucuri, casa ta va arăta mult mai moale și mai primitoare.
Al doilea stil propus de experți este așa-numita „Old school”. Prin vechi ne referim la capacitatea de a recupera vechiul (destinat ca material deja utilizat) și de a-l reinventa. Un exemplu? Țesături și piele Tartan pentru a decora copacul sau chiar pentru a împacheta cadouri. Sau scoate la iveală vechile obiecte de epocă ale bunicii, cum ar fi suporturile clasice pentru biscuiți de tablă. Știți, cu un strop de culoare, ei fac imediat Crăciunul! Și apoi atingerea britanică: verde și roșu ca culori principale, care însoțesc infuzorii de condimente sau decorează carourile în care să te înfășori. Deci Crăciunul va veni și el devreme!

În această coloană, și întotdeauna în conformitate cu ajutorul neprețuit al experților, există loc chiar și pentru cei mai creativi. Pentru toți cei care preferă DIY-ul față de Crăciunul tradițional, pe scurt, faceți-l singur! În acest caz, nu putem da linii dure, dar câteva sfaturi da! Începeți de la copac! Anul acesta mulți au considerat potrivit să o înlocuiască cu scări din lemn. Pentru a decora la fel ca și cum ar fi veșnic verzi. Pe de altă parte, pentru decorațiuni, trăiește arta reciclării ecologice! Materialele care urmează să fie reutilizate încep de la cojile de fructe uscate, până la sticlele de sticlă acum goale.

Și chiar și în acest caz, pentru cei mai experimentați, este sugerat să creați ceva de la zero, poate cu lemn, teracotă care să transmită imediat acel sentiment de casă, familie și Crăciun.
Deși anul acesta va fi diferit, vrem să vă reamintim că este mai important ca niciodată să trăiți într-o casă cu adevărat dulce și primitoare. Așadar, profitați de sfaturile noastre pentru a crea și a vă face casa mai tematică de Crăciun!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB