Automatizarea caselor în grădină: noutatea economiilor

Economiile au devenit acum o componentă importantă în alegerea unei proprietăți. Și nu numai. De asemenea, analizăm aspectul verde al alegerilor potențiale ale unei proprietăți și, în general, a mobilierului. Grădina nu este, de asemenea, scutită de acest proces. Mai ales după perioada Covid. Mai ales cu o inovație tehnologică rampantă.

Astăzi ne-am concentrat atenția asupra unui element care va intra probabil în sfera de bază a fiecărei proprietăți. Ceea ce înseamnă că nu am mai putea face fără ea. După această perioadă, în care grădina și spațiile deschise au câștigat vizibilitate și importanță deosebită pe scena internațională, este necesar să încercați cu orice preț pentru a le face mai inteligente și mai ecologice. Așadar, astăzi, așa cum ați putea ghici din titlu, vom vorbi despre automatizarea caselor în grădină.

Deci, dacă sunteți gata, putem încerca această noutate cu adevărat discriminatoare în procesul de alegere a casei noastre!

Știm foarte bine că, în general, piața tehnologică este întotdeauna în criză. În special, în timpul diferitelor noastre publicații, a fost posibilă analiza modului în care structura caselor s-a schimbat. Și odată cu ea și alegerile investitorilor. Case care se aprind automat, fațade termice și tehnologii inteligente aplicabile sistemelor de securitate. Pe scurt, am putea continua la nesfârșit, dar preferăm să locuim pe dispozitive inteligente de grădină. În primul rând, sistemele de irigare. De fapt, nu trebuie să ne gândim la aceste sisteme ca structuri create doar pentru suprafețe mari destinate agriculturii.

Odată cu urgența Covid, de fapt, multe persoane au decis să creeze zone verzi în spațiile mici pe care le aveau la dispoziție. Dar chiar și cei care au o viață ocupată trebuie să aibă ocazia să se dedice acestui hobby fără a cheltui prea mult. De aici ideea. Aplicați automatizarea casnică la grădinărit, pentru a gestiona plantele chiar și de la distanță. Și, mai ales, prin stabilirea intervalelor orare. În acest fel va fi posibil să setați parametri diferiți prin intermediul smartphone-ului. Care :
- Temperatura apei
- Dozare în funcție de condițiile climatice
- Închiderea și deschiderea instalației pe perioade de timp
- Selectați diferit zonele destinate irigării

Pe scurt, cu un singur clic, veți evita deșeurile inutile și mai ales deteriorarea plantelor din lipsă de grijă și dăruire.
Și cum rămâne cu economiile? Vorbim despre economii semnificative, dacă avem în vedere că autoreglarea vă permite să evitați 50% din costuri și să consumați cu 30% mai puțină apă. Mai mult, este posibil să monitorizați totul prin rapoarte periodice pe care același sistem le va trimite telefonului care este folosit pentru a regla totul.

Un sistem complet care, potrivit experților, reprezintă un moment important în istoria automatizării la domiciliu. Care vor fi implicațiile acestei noi tehnologii? Neavând posibilitatea de a da un răspuns imediat, vă sfătuim să rămâneți la curent pe portalul nostru! Nou accent pe imobiliare în fiecare zi!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB