Imobiliare și alegeri: o legătură ciudată

Unul dintre cele mai populare subiecte din ultima perioadă este cel referitor la celebrele alegeri ale președintelui Statelor Unite ale Americii. Nu, nu ai greșit portalul, suntem întotdeauna noi la Realigro care vorbim cu tine. Astăzi am decis să vă lăsăm să descoperiți o curiozitate cu adevărat interesantă. Cea referitoare la strania legătură dintre alegerile prezidențiale din SUA și imobiliarele. Ești curios nu? Fii sigur, pentru că în curând vei afla mai multe.
Datele sunt clare: alegerile influențează potențialii cumpărători imobiliari. Dar cum?

Presupunem că 16% dintre americani au declarat că sunt dispuși și să-și părăsească țara dacă candidatul privilegiat nu se dovedește a fi câștigătorul alegerilor. În detaliu, este posibil să se identifice trei macro-categorii diferite. Primul, alcătuit din cei care ar părăsi fără îndoială țara, al doilea, reprezentat de cei care ar lua în considerare această posibilitate; al treilea, caracterizat de cei cărora li se garantează beneficiul îndoielii. Ceea ce înseamnă că cartografia pieței imobiliare din SUA este, de asemenea, modificată. Dar de unde vin toate acestea? Potrivit psihologilor, nu este vorba doar de o insatisfacție politică. Există mult mai multe în spatele acestei decizii extreme. De fapt, victoria unuia dintre cei doi candidați va reprezenta o dinamică total distinctă în ceea ce privește barierele financiare și juridice, limitate la aspectul imobiliar. Mai mult, creșterea decalajului celor care ar fi dispuși să părăsească țara în această situație este semnul clar al unei națiuni care a devenit din ce în ce mai divizată la nivel politic, dar și social.

Dar există un element care unește cele două facțiuni. De fapt, există un procent care pune posibilitatea de a cumpăra o proprietate nouă în mâinile Curții Supreme. Acest lucru se datorează faptului că acest organism reprezintă emblema drepturilor și protecției în ceea ce privește îngrijirea sănătății și bunăstarea civilă, ceea ce duce potențialii investitori ai cărămizii americane la o marjă de incertitudine. Prin urmare, nu este posibil să se estimeze câți oameni și apartenență la care stat american ar fi dispuși să se mute. Pur și simplu, fluxurile nu pot fi prezise, în ceea ce privește generarea de zone și zone de intrare.

Singura certitudine este dată de această stranie legătură care pare să fi fost stabilită între o decizie politică, menită să aleagă cel mai important om din toate statele, și o decizie de locuință. Cu alte cuvinte, americanii ar fi interesați să se mute dacă noul președinte nu este în conformitate cu valorile lor. Dar mai sunt multe. Ar fi greșit să atribuim acest raționament exclusiv cetățenilor individuali. Piața de birouri este, de asemenea, pe cale să se schimbe. Având în vedere că aceeași atitudine a fost prezentată și de grupurile mari de companii.
Pe scurt, se pare că cel mai așteptat eveniment al Americii este destabilizarea cetățenilor în moduri diferite. Dar, ești dornic să afli mai multe? Dacă răspunsul este da, continuați să urmați coloana noastră. În fiecare zi, articole interesante despre piața imobiliară și despre modul în care astfel de evenimente pot schimba radical proprietățile imobiliare, atât locale, cât și internaționale!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB