Hygge în casa ta: o noutate total daneză

V-ați întrebat vreodată care este cea mai bună modalitate de a vă face casa un mediu mai fericit? Deși pot exista multe precauții, trebuie amintit că aceasta nu este întotdeauna o simplă întreprindere. Atât pentru că suntem un pic o victimă a modelor, cât și pentru că nu este posibil să facem casa noastră proiecția personalității noastre 100%.

Cu toate acestea, există o adevărată filozofie daneză care se bazează tocmai pe obținerea unei stări de bine în interior.
Prin urmare, am decis să scriem un mic ghid, în urma acestei filozofii, pentru a încerca să înțelegem care sunt dictatele igienei. În curând vom afla de ce această veste înnebunește printre proprietarii de case!
Cea mai fericită țară din lume, Danemarca, a dat naștere acestei dispoziții complet inovatoare. Miezul acestei filozofii este practic unul: schimbarea mediului intern în pași mici, puțin câte puțin.
Dar de unde începi?
Renunțarea la căutarea perfectă a perfecțiunii este primul pas de făcut pentru a intra în perspectiva higge. La revedere de foile perfect călcate și am primit detalii imperfecte, dar primitoare.
Totul se bazează pe a face fiecare moment al zilei special, în ciuda simplității lor.
Deci, să nu trăim doar fiecare cameră pentru ceea ce este, ci pentru ceea ce ar putea fi posibil.
Un exemplu? Dacă vă place confortul și ritmurile lente, începeți din dormitor. Prin introducerea de perne și straturi de pături calde și moi, vă veți simți mult mai acasă și „răsfățat” încă din primele ore ale dimineții. Cum să nu-l numim o dimineață bună?

Dar să continuăm. Conform acestei filozofii, tot ceea ce dă ideea de viață are un impact pozitiv asupra minții noastre. Camera de zi, de exemplu, utilizată de obicei rar, trebuie utilizată la maximum, nu numai în rare ocazii. Din acest motiv, Hygge recomandă împodobirea cu elemente naturale, la fel de simple ca și plantele, care pot da acel sentiment al experienței chiar și într-o cameră ca aceasta.
Și ce timp mai bun decât convivialitatea, dacă nu asta legat de prânz sau cină? Știi, mâncarea pune întotdeauna pe toți de acord. Dar cum poți face ca sala de mese să fie și mai primitoare și mai igienică?
 Nu sunt necesare elemente somptuoase. Câteva elemente legate de trecut și puncte de lumină caldă, cum ar fi lumânările, sunt suficiente. Nu uitați și materialitatea obiectelor. Hygge își propune să facă „casele” fericite, deoarece exploatează toate cele cinci simțuri ale ființei umane.

Inclusiv atingerea. O masă din lemn cu vene naturale și ridicate, folosită ca un colț de cafea sau ca masă principală, un colț de lectură format din perne și o mini bibliotecă formată din cărți vechi, cu mirosul clasic de hârtie îngălbenită, va fi un ajutor valabil pentru bunăstare a corpului, dar și a casei tale.
Să nu uităm că totul trebuie să se bazeze pe rutina ta zilnică. Punctul esențial al acestei filozofii a fericirii este tocmai acesta. Faceți obișnuitul special.

 Așadar, profitați de aceste mici trucuri și faceți-vă și casa dvs. un loc mai fericit!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB