Exodul de la Londra: asta se întâmplă

Știi, Londra nu a fost niciodată ieftină. Dar nu ne-am gândit niciodată că trebuie să vorbim despre un adevărat exod pe care îl trăiește acest oraș. Efectele urgenței pandemice au fost importante. Și chiar și acum, când se pare că vedem ceva lumină în mijlocul acestui haos, situația nu s-a schimbat. Datele vorbesc de la sine: majoritatea cetățenilor doresc să-și părăsească casele, să caute cazare mult mai ieftină. Poate chiar mai mare. Este suficient să spunem că, potrivit sondajelor statistice, 13% dintre lucrătorii inteligenți care au lucrat deja au decis să se mute în zone periferice.

Acest lucru se datorează faptului că majoritatea companiilor doresc să mențină la distanță acest tip de aspect corporativ alternativ, pentru a economisi costuri fixe. Dar elementul critic nu este doar pentru cei obligați să plece. Prăbușirea plății este, de asemenea, cea raportată de proprietarii proprietăților de închiriere, care la rândul lor au văzut căderea curbei dobânzii. Cu alte cuvinte, colegii de cameră din frumoasa Londra dispar și merg în zonele vecine mai convenabile. De asemenea, trebuie amintit că atunci când vorbim despre o mare metropolă precum Londra, aceasta trebuie împărțită în arii macro. Sud-estul Londrei, de exemplu, se confruntă din nou cu un al doilea val foarte grav de la Covid-19, motiv pentru care, în ciuda primelor vaccinări care au avut loc deja, au fost aplicate și anunțate noi restricții. Dar nu numai. Într-un oraș în care partajarea camerei este populară, aproape jumătate dintre chiriași au decis să părăsească capitala Londrei pentru totdeauna. Motivele sunt în esență două: primul, costul excesiv al vieții, al doilea, blocarea activităților de predare în prezență și, prin urmare, necesitatea de a nu rămâne la fața locului pentru a urma lecțiile.
O altă categorie luată în considerare este cea a lucrătorilor străini care au făcut recent acest pas pentru a deveni cetățeni cu drepturi depline în Londra. Ei bine, mulți dintre aceștia, nemaiputând găsi un loc de muncă de durată, au fost forțați să-și abandoneze visul de realocare în străinătate. Numerele?

Aproximativ 49% dintre străinii sosiți recent pe acest ținut au fost nevoiți să schimbe direcția. Mai mult, datorită acestor circumstanțe, Londra își pierde farmecul chiar și pentru cei mai bogați. Tocmai pentru că este mai puțin popular decât acum câțiva ani. Prin urmare, o nouă creștere a chiriei poate fi exclusă. Există două ipoteze. Primul este cel referitor la o scădere rapidă și imediată a prețurilor. Al doilea, retragerea multor reclame de pe diferite portaluri, pentru a evita o devalorizare a proprietății în sine. Prin urmare, se presupune o schimbare totală a economiei londoneze și britanice, datorită și efectului Brexit. Dar, aceste schimbări vor fi suficiente pentru a recâștiga notorietatea trecutului? Pentru a afla, rămâneți actualizat zilnic pe portalul nostru. Numeroase știri despre lumea imobiliară în fiecare zi, chiar și în această perioadă de puternică criză pandemică. Ne veți găsi mereu aici, mereu cu Realigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB