Urgență de sănătate la Londra: recuperarea prețurilor

După cum ați observat, în ultimele noastre articole, am decis să ne concentrăm asupra urgenței Coronavirus. Combinat în mod evident cu dinamica imobiliară.
Astăzi am decis să analizăm situația din capitala engleză. După cum știți, înainte și după Brexit, grijile de la Londra și de pe întreg teritoriul național nu au lipsit cu siguranță. Acestea sunt solduri care au fost complet întrerupte și care, în prezent, modifică din nou imobiliare. Să vedem cum.
După alegerile din decembrie, de fapt, prețurile caselor de lux din Londra au crescut cu 2%. În prezent, piața este total blocată.

De asemenea, situația de urgență Coronavirus a luat rădăcină la Londra, înăbușind literal recuperarea pieței imobiliare. După victoria conservatorilor, reprezentată de Boris Johnson, Brexit părea, după mulți, soluția multor probleme. Un patriotism puternic, care, în prezent, pare să fi agravat în continuare situația economică și imobiliară.
Presupunând că nu lipsesc probleme critice, trebuie remarcat faptul că, odată cu închiderea activităților neesențiale, incapacitatea de a semna atât contracte de închiriere, dar și de a cumpăra, este la colț.

Deci, cum poate imobilul să joace un rol esențial în redresarea economică? Pentru a răspunde la această întrebare, este necesar să se analizeze impactul pe care virusul îl va avea atât la nivel global, cât și național. În ce măsură, oamenii vor decide să investească în imobiliare în mod egal, considerând investițiile imobiliare un refugiu real, pentru a-și proteja finanțele.
Dar, știi. Impactul psihologic este fundamental în sectorul nostru și, fără nicio îndoială, în prezent, interesul pentru imobiliare pare a fi secundar. Negocierile de vânzare în acest climat sunt, prin urmare, imposibile.
Dar cum va evolua situația?
Pentru a oferi o explicație destul de detaliată, contribuiți la cercetările aduse de principalii economiști și experți din sector.

Se pare - spun ei - aproape inevitabil că va exista o perioadă reală de arest. Mai ales primăvara, dar care va dura toată vara. Doar în toamnă poate exista o marjă de acțiune clar definită, care poate explica cel mai bine atât dimensiunea crizei, cât și modul în care a schimbat piețele naționale și imobiliare.

Din păcate, situația de urgență pentru sănătate a înghețat atât piața actuală, dar și posibilele prognoze pe termen lung. Dar experții, continuându-și analiza, par în continuare optimisti. Din nou, în ceea ce privește piața imobiliară, cele mai mari riscuri par să fie legate de termenul scurt. Deci, se preconizează o recuperare rapidă la sfârșitul acestei situații dramatice.

În așteptare pentru a afla mai multe despre evoluția imobiliarelor din Londra, în paralel cu cea a altor țări din lume, vă invităm să rămâneți la curent pe portalul nostru Realigro!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB