Gardieni pentru o insulă: anunțul suprarealist

Cine ar fi crezut că un astfel de anunț ar putea exista vreodată. Totuși s-a întâmplat. Pe o insulă britanică, oamenii caută un tutore. Nu, nu este o carte științifico-fantastică sau cuvintele de început ale unui roman de aventuri. Iată ce s-a întâmplat cu adevărat și care provoacă uimire, dar în același timp interesul pentru lumea imobiliară. Dacă sunteți și curioși și magații interesați și de acest anunț, continuați să citiți rândurile următoare. Pentru că vă vom oferi detaliile acestei povești foarte particulare. Există cinci posturi deschise, atât pentru gardieni, cât și pentru gardieni voluntari. Protagonistul insulei acestei povești este cel al lui Lundy.

Un adevărat paradis natural, situat între Cornwall și Țara Galilor. O rezervație care găzduiește peste 330 de specii de animale și plante. Dar să vedem în detaliu caracteristicile acestui anunț. Așadar, suntem în căutarea unor gardieni ai insulei cărora li se garantează camera și masa, precum și locuința înconjurată de o vedere uluitoare. Insula se află, de asemenea, în Canalul Bristol și se află la mai puțin de 20 de kilometri de coasta britanică. Pe lângă faptul că este un exemplu clar de biodiversitate, insula folosește doar surse regenerabile de energie și a eliminat total materialele plastice. Motivul? Păstrați nealterate speciile vii și permiteți reproducerea lor naturală. De asemenea, trebuie remarcat faptul că această insulă are cea mai populată colonie de păsări marine din tot Anglia de Nord.

Acesta este motivul pentru care apele în sine constituie o resursă de o valoare de nedescris. Dar cui este acest apel ciudat deschis în lumea imobiliară? Cererile sunt deschise oricui, dar prioritatea va fi acordată tuturor studenților interesați de un an lipsă sau celor care doresc să se dedice conservării faunei și florei. O formă de conștientizare pentru tinerii care, din păcate, nu au întotdeauna această înclinație pentru ecologie și respect pentru natură. De fapt, în detaliu, căutăm doi voluntari care să poată avea grijă de exemplarul de focă gri atlantică și doi de fauna marină în general. Însă întrebarea apare spontan pentru voi iubitorii de bunuri imobiliare: cum sunt structurate cazările? Acestea sunt 23 de structuri foarte de bază. Fără semnal TV, radio sau telefon. Acest element ar putea speria noile generații în cauză, tocmai pentru că sunt extrem de legate de confortul tehnologiei. Dar proiectul intenționează să consolideze un alt tip de conexiune.

Cel cu natura. Natură care se găsește și ea în întregime în case, construite în principal din lemn și materiale ecologice. Prezența sistemelor de apă durabile și a sistemelor de încălzire de ultimă generație permite, de asemenea, o experiență completă de imersiune în cea mai sălbatică natură. Cine ar pierde ocazia de a experimenta o situație similară cu camera și masa complet libere? Și dumneavoastră, ați fi interesat de acest anunț special? Pentru a afla mai multe știri, vă recomandăm să rămâneți la curent cu portalul nostru, unde veți găsi o mulțime de știri despre orice subiect legat de imobiliare. Mereu cu noi, mereu cu Realigro!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB