Satele plutitoare: știrile olandeze

Te-ai gândit vreodată că poți locui într-un adevărat sat plutitor? Știi că dacă acesta este visul tău, există un oraș care îți oferă toate acreditările pentru ca acest lucru să se întâmple! Proiectul în cauză își propune să creeze cel mai ecologic cartier plutitor din toată Europa. Să spunem că într-o perioadă ca cea pe care o trăim, vești bune ca aceasta merită atenția noastră. Deci, dacă sunteți gata, să explorăm împreună acest subiect! Să ne scufundăm, rămânând „pe linia de plutire” în cartierul plutitor!
Să începem prin definirea zonei de referință. Locul unde va fi creat satul este orașul Amsterdam! Pentru cei care au avut norocul să poată trăi acolo sau să o viziteze, știu despre ce vorbim. Amsterdam este, fără îndoială, o realitate unică de acest gen.

Extrem, dar cu moderație, inovator și plin de artă. În mod surprinzător, această inițiativă a adoptat o inițiativă similară. Pentru prima dată putem vorbi despre un proiect în conformitate cu unul dintre elementele tipice ale orașelor inteligente care de multe ori nu este luat în considerare. Cea a Oamenilor Inteligenți. Acest termen se referă la cetățenii care primesc o educație în tehnologie.

Și mai presus de toate, participă activ la procesele de inovare ale orașului. Prototipul urban s-a născut tocmai din sinergia creatorilor săi cu nevoile exprimate de cetățeni. Deja 26 din cele 45 de case incluse în proiect au fost inaugurate, bucurându-se de un mare succes. Dar unde este elementul inovator? În primul rând, identificăm posibilitatea, de către utilizatorul individual, de a-și personaliza barca, datorită unui catalog real de modele. Al doilea este acela de a face fiecare casă autosuficientă și capabilă să vândă excesul de energie generată sau să o schimbe cu servicii suplimentare.

Pe scurt, un model complet olandez de case ecologice care poate deveni vademecum pentru o lume mai curată, mai tehnologică și mai prietenoasă pentru cetățeni. Dar cu siguranță nu este prima dată pentru Olanda să facă față provocărilor imobiliare. Un model similar cu cel propus a fost dezvoltat de același studiu în 2011. Acest lucru arată o puternică înclinație culturală pentru reînnoirea ecologică. Prin urmare, echilibrul perfect între tehnologie și protecția mediului înconjurător. O combinație dificil de realizat.

Dar fără îndoială un câștigător. Este de fapt avangardist ca Amsterdam, dar mai ales pentru acele locuri care se ocupă de poluarea invazivă și omniprezentă. Într-o perioadă critică precum cea pe care o trăim, apare încă o dată nevoia de a proteja mediul, dar și de a implica indivizii în toate procesele de creare și proiectare a orașelor viitorului. Sperând că Amsterdamul nu rămâne un caz izolat, vă invităm să urmăriți portalul nostru în fiecare zi. Veți găsi întotdeauna o mulțime de știri de acest gen despre tendințele imobiliare actuale. Dar și modul în care acest sector evoluează în virtutea urgenței de sănătate care, din păcate, ne pune la încercare. Deci, ești gata să plutești în marea de știri semnate de Realigro?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB