Hotelurile devin, de asemenea, Passiv

Într-o perioadă atât de critică precum cea pe care o trăim, nu sunt puține schimbări: peste tot în lume, fiecare națiune încearcă să se adapteze la una dintre cele mai neașteptate și fără precedent situații. Cea referitoare la urgența pandemiei. Se știe că fiecare sector a fost pus la încercare, iar bunurile imobile nu sunt cu siguranță excluse din acest test dificil. În special, există o porțiune din imobiliare care se confruntă cu situația Covid mai critic. Vorbim despre hoteluri. Într-o lume de frică, tensiune și îngrijorare constantă cu privire la viitorul, soluția hotelieră pentru viitorii călători pare a fi aruncată a priori. Pentru factori multipli. În primul rând, incapacitatea de a gestiona igiena instalației în totală autonomie.

Piața de închiriere este diferită. Super crescut, mai ales dacă proprietățile au zone exterioare și verzi. Acesta este motivul pentru care nu este surprinzător faptul că impulsul pentru schimbare a fost vital pentru industria hotelieră. Prin urmare, noi de la Realigro am considerat că este important să analizăm acest segment. Mai ales în legătură cu un eveniment: conversia multor hoteluri în pasiv. Vă amintiți coloana noastră anterioară despre case pasive? Pentru cei care au pierdut-o, termenul „casă pasivă” se referă la structuri care produc în mod independent energia necesară oaspeților lor.

Fără a necesita o contribuție externă. Cum ar fi încălzirea. Un adevărat punct de cotitură, eco-durabil și, pe termen lung, și economic. Se pare că această nouă mantră a fost adoptată și de numeroase hoteluri, datorită numeroaselor convenții și fonduri alocate de diferitele state europene și non-europene, pentru a reveni la verde și a reduce impactul. Nu putem să nu menționăm, în această analiză a hotelurilor pasive, rezultatul unui studiu norvegian, care a generat un hotel pasiv 100% durabil. Averea acestui hotel constă nu numai în adoptarea unei culturi a consumului cu impact redus, ci și în căutarea de materiale ecologice. Diferitele cabine care îl alcătuiesc sunt, de exemplu, din lemn de castan, netratate cu vopsele sau alți poluanți extrem de nocivi pentru mediu. Dar unde este situat acest hotel? În Alsacia, la sfârșitul așa-numitei „rute a vinului”.

Un hotel, prin urmare, 48º Nord, care este în perfectă armonie cu traseul dedicat principalelor zone vitivinicole din regiune. Mulți au definit această experiență unică din punct de vedere holistic, în contact strâns cu natura și cu plăcerile pe care aceasta le poate genera. Un imn pentru durabilitate și protecția patrimoniului cultural al regiunii. De asemenea, trebuie amintit faptul că hotelul își propune, de asemenea, să aibă un impact foarte redus asupra peisajului, atât prin faptul că este pasiv, cât și în structura sa fizică.

Sperăm că acest pas către cultura verde poate fi unul dintre mulți. Mai ales într-o perioadă atât de dramatică, știri de genul acesta sunt de bun augur. Atât pentru investitorii de mâine, cât și pentru cei care vor să construiască o nouă casă sau afacere de la zero! Pentru cei care doresc să afle mai multe, bine ... trebuie doar să fiți la curent cu portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB