Locuințe sociale pentru case ocupate: noutatea Madridului

Una dintre realitățile cele mai afectate de urgența Covid, Madrid, reușește să iasă din nou în evidență. Pentru a face față problemelor legate de această criză globală, a implementat încă un alt plan strategic. Întotdeauna în contextul unui imobil care se îndreaptă spre o metamorfoză deloc neglijabilă. Atât la nivel legislativ, cât și la nivel economico-social. Așadar, să vedem cum este structurată această nouă prevedere și de ce este considerată una dintre cele mai reușite intervenții din ultimele luni.
Să începem!

Să începem imediat cu definiția beneficiarilor acestei intervenții de reglementare. Fenomenul casei „ocupate” a devenit deosebit de răspândit în ultimii ani, în toată Europa. Casa care face obiectul acestei reforme are ca o condiție, citând documentul de referință, aceea de a fi `` ocupate de străini și într - un mod neautorizat, fapt care trebuie să fie dovedită prin depunerea plângerii sau plângere corespunzătoare și non-contribuția de către ocupanți ai unui titlu care justifică situația posesorie ".

Un fenomen inițial ieșit din comun, dar care, din păcate, face acum parte din dinamica obișnuită legată de proprietățile imobiliare spaniole. Motiv pentru care, comunitatea autonomă din Madrid a decis să modifice Decretul 52 din 2016 care reglementează procesul și cerințele pentru a putea atribui o casă de consiliu. Cum? Inclusiv în categoriile de beneficiari, pe lângă cei care se găsesc trăind în condiții de dificultăți economice, cei care își au propria casă ocupată ilegal.

Evident, aceasta este o situație temporară de locuit, care va expira atunci când persoanele direct interesate își vor putea recâștiga locuința, prin intervențiile legale și calendarul aferent. O reformă aprobată de majoritatea guvernului și care pare să înceapă să dea roade. Au fost mulți solicitanți, până la punctul de a decide să încurajeze această inițiativă cu ajutorul „concret” al poliției. Cine va încerca să rezolve cazuri individuale pentru a accelera în continuare diferitele procese.

Un ajutor pentru birocrația de mare importanță. Dar și pentru o societate care este acum obosită și dezorientată din cauza problemelor de sănătate. De fapt, ne amintim cum am anticipat la începutul acestui articol. Spania și, în special, comunitatea din Madrid au înregistrat, din păcate, cifre tragice în ceea ce privește persoanele infectate și decesele provocate de Covid-19.

Acest lucru a generat, de asemenea, prăbușirea efectivă a întregului sistem de sănătate, ducând același sistem la neacceptarea pacienților și probleme critice care nu au legătură cu situația de urgență menționată anterior. Din acest motiv, vestea unui ajutor substanțial pentru populația care a văzut, de asemenea, că își ocupă propria casă în această circumstanță este cu adevărat demnă de menționat.

Sperăm că aceasta va fi una dintre nenumăratele știri care vor încununa lunile următoare ale imobiliarelor internaționale. Pentru a afla mai multe despre subiect, dar și pentru a obține informații zilnice despre alte domenii legate de piața imobiliară ... trebuie doar să rămâneți la noi. În fiecare zi, Realigro va fi blogul tău oficial, astfel încât să nu ratezi nicio știre din lumea cărămizii! Rămâi atent, rămâi Realigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB