Relansarea bunurilor imobiliare thailandeze

Din cauza urgenței pandemiei, multe locații de renume internațional și-au văzut economiile prăbușindu-se. În special, sectoarele imobiliar și turistic s-au aflat într-un impas. Mai ales în acele destinații paradisiace în care, din păcate, sistemul de sănătate nu este cel mai bun. Dar odată cu primele vaccinări, există deja multe destinații care se redeschid către turism și piața cărămizilor. Una dintre acestea, Thailanda. Știi, acest pământ nu are nevoie de nicio introducere.

Fiecare dintre noi, o dată în viață, a dorit să o viziteze. Sau chiar să se mute și să trăiască într-un adevărat paradis. Ei bine, se pare că acesta este momentul potrivit pentru a face această călătorie. Dacă și tu ești printre iubitorii acestor minunate plaje de vis și te gândești la asta ... continuă să citești rândurile următoare! Pentru că poate, călătoria amânată de mult ar putea fi organizată chiar anul acesta!

Indusul rezultat din sectoarele turismului și imobiliarelor din Thailanda este foarte mare. De fapt, acestea sunt cele două sectoare principale care, evident, au primit o reacție foarte severă în această perioadă istorică critică. Acesta este motivul pentru care guvernul local, după mai bine de un an de închidere a frontierelor naționale, a decis să-și deschidă ușile pentru turiști. Dar într-un mod mare. Cum? Prin programul „O noapte, un dolar”. În ce constă această inițiativă? Deschis doar turiștilor vaccinați, obiectivul acestui plan de revitalizare turistică este foarte simplu. Oferiți turiștilor un sejur respectabil pentru doar un dolar pe noapte, pentru a relua economia locală.

Dar va fi suficientă această inițiativă pentru a începe totul din nou? Asa pare! Potrivit experților, de fapt, mulți potențiali investitori au lăsat unele negocieri în așteptare tocmai din cauza imposibilității de a fi prezenți la fața locului. Atât pentru a vizualiza casa, cât și pentru a vorbi direct cu proprietarul. Ei bine, cu această inițiativă, se speră să îi poată atrage și pe ei, care vor putea reveni la locul respectiv fără a cheltui sume exorbitante.

Dar câte nopți vor fi disponibile la acest preț, având în vedere că inițiativa începe în iulie? Aproximativ 70.000! Un număr surprinzător! Evident, întrebarea pe care ți-o pui este următoarea. Cum vor putea hotelurile să acopere toate celelalte cheltuieli cu o rată atât de mică? Guvernul a decis să aducă o contribuție semnificativă la acoperirea acestor cheltuieli. Suntem, de asemenea, încrezători că, odată ce sectorul este repornit, indusele generate vor fi chiar mai mari decât în anii precedenți. Acest lucru se datorează faptului că oamenii nu așteaptă altceva decât să călătorească, după mai bine de un an închis în zidurile caselor lor.

Care va fi soarta acestei minunate destinații turistice? Va putea să-și revină după această perioadă de criză internațională severă? Pentru a afla, vă invităm să fiți la curent cu portalul nostru. Dar nu numai pentru acest subiect. Dar pe tot ce ține de sectorul nostru. Al caramizii! Și tu, vrei să faci o călătorie bună în Thailanda anul acesta?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB