Un imobil multicolor

Cine a spus că multicolorul a fost la modă doar în anii 80? De fapt, se pare că combinațiile puternice și îndrăznețe sunt din nou la modă în fiecare domeniu. Moda, păr și chiar în sectorul nostru: imobiliare! Anul pe care l-am trăit a fost, fără îndoială, unul greu, așa că am decis să începem acest 2021 cu puțină panică și bucurie. Așadar, suntem pe cale să vă ducem într-o anumită națiune pentru cultura sa și că nu v-ați aștepta niciodată la ceea ce poate găzdui. Călătoria noastră are ca destinație Iranul. Leagăn care a primit Imperiul Persan timp de mulți ani, astăzi Iranul este o națiune cunoscută și pentru numeroasele conflicte religioase care, de-a lungul anilor, l-au caracterizat din păcate. Dar este și țara mozaicurilor, culorilor și condimentelor.

Pe scurt, la fel ca toate țările din est, și Iranul are farmecul său. Dar pentru noi, la Realigro, acest loc merită menționat și din alt motiv. În Iran a fost creat primul sat multicolor care, din toate punctele de vedere, pare să se fi născut din nisip. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe, trebuie doar să continuați să citiți acest articol. În primul rând este necesar să înțelegem unde se află acest sat. Ei bine, zona norocoasă este plaja de pe insula Hormuz. În Golful Persic. Culorile care conferă o frumusețe suplimentară acestor structuri deosebite amintesc de nuanțele pământului, albastru și verde. Culorile tipice ale acestei culturi străvechi și rafinate.

Arhitectul care a conceput și structurat proiectul aparține studioului Zav. El a decis să folosească o metodologie bine-cunoscută în lumea arhitecturii pentru a crea această minune imobiliară. De fapt, el a folosit procesul lansat de celebrul arhitect iranian Khalili Nader. Această metodă se bazează pe stivuirea bobinelor de sol umed. Pe scurt, castele de nisip din toate punctele de vedere! Dar de unde vine această inițiativă? Din nevoia de a sprijini multe întreprinderi locale aflate în continuă criză din cauza luptelor economice. Dar nu numai. De asemenea, pentru a putea crea un fel de spațiu turistic unificat care poate da de lucru multor antreprenori dar și tineri care, din cauza crizei și a războaielor, s-au trezit fără locuri de muncă stabile. Pe scurt, în acest caz, cultura se alătură bunurilor imobiliare, încercând să genereze un produs care, la rândul său, poate elimina orice diferență de înălțime. Fie că este social, economic sau cultural. Dar cum au fost percepute de către populație aceste castele alternative de nisip? Aprecierea a fost remarcabilă. Și se speră că va fi și pentru turiști și pentru noile generații.

Deși perioada pe care o trăim este critică, aceste știri ne permit să înțelegem cum, chiar și în cele mai complexe situații, este posibilă reînvierea unei întregi economii. Numai prin inventivitate și o doză bună de tehnică. La fel ca în acest caz. Deci, dacă doriți să aflați mai multe despre piața imobiliară și ciudățenii acesteia, trebuie doar să rămâneți la curent aici, pe portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB