Școală construită în 13 luni: viteza chineză

China este deja cunoscută pentru că este una dintre națiunile care se bucură de mari progrese tehnologice. Nu este surprinzător faptul că în ultimul an, chiar și după ce a fost leagănul urgenței pandemice, recuperarea a fost excepțională. În ceea ce privește clădirile noi, dar și introducerile tehnologice care au permis revenirea la normalitate. Așa cum am văzut în alte coloane scrise de noi, cel al clădirilor prefabricate nu mai este o modă, ci un adevărat obicei. De fapt, există multe realități, atât rezidențiale, cât și pe piața de birouri, care se transformă în clădiri modulare prefabricate. Astăzi, rubrica noastră se va concentra în special pe o clădire construită în metropola Shenzhen, finalizată în doar 13 luni. Ești curios să afli mai multe? Deci, dacă sunteți gata, putem începe!

Presupunem că clădirea în cauză este un centru școlar. Motiv pentru care este necesar ca, în concepția proiectului și în construcția acestuia, să fie respectați anumiți parametri. Designul acestei școli este cu adevărat impresionant, un semn al modului în care viteza de construcție a structurii nu a influențat cel puțin estetica finală. De fapt, arhitecții au căutat nu numai să maximizeze potențialul arhitecturii prefabricate, ci și să creeze un centru care ar putea avea un impact social mare.

De fapt, școala este multifuncțională, precum și un răspuns în timp util la expansiunea demografică puternică din districtul Pingshan. Mulți studenți nu au putut fi încadrați cu ușurință în niciun program de învățământ obligatoriu, din cauza absenței funcțiilor publice. Datorită acestui studiu a fost, prin urmare, posibil, pe o zonă foarte mică, să se construiască în vremuri cu adevărat surprinzătoare o structură capabilă să elimine deficitul puternic al serviciilor publice.

Culorile care caracterizează clădirea sunt cu adevărat speciale. Pe lângă faptul că au o fațadă ușoară, tonuri de albastru și galben apar aici și colo. Dar asta nu este tot! Chiar și atunci când a fost proiectată această școală, a fost acordată o atenție deosebită soluțiilor inteligente de eco-design pentru a obține rezultatele dorite cu un impact mai mic. Utilizarea elementelor prefabricate a dus la o reducere drastică a deșeurilor de construcții la fața locului. Costurile de transport au fost, de asemenea, reduse la minimum, iar întreaga echipă a reușit să lucreze într-o fabrică locală.
Prin urmare, putem defini întreaga structură ca o emblemă a durabilității economice, sociale și de mediu. Cu toate acestea, studioul de arhitectură care a creat acest proiect sugestiv nu vrea să se oprească aici. De fapt, au fost create noi proiecte pe hârtie care pot continua să reprezinte o nouă tendință. Cea referitoare la reducerea impactului asupra mediului puternic legată de proiectele de natură socială.

Dacă ți-au plăcut aceste știri și ești curios să afli mai multe despre acest subiect și multe alte subiecte, trebuie doar să accesezi portalul nostru în fiecare zi. De fapt, veți găsi o mulțime de știri despre acest și multe alte sectoare care gravitează în lumea imobiliară!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB