O casă împotriva lui Covid

Cine ar fi crezut că trăirea și munca acasă ar fi noul normal? Urgența pandemică a adus dificultăți serioase în întreaga lume. Și, mai presus de toate, a subliniat limitele și nevoile fiecăruia dintre noi. În sectorul nostru, cel imobiliar, a reieșit că a fost de o importanță primordială să putem obține spațiu pentru autonomie și pace în casă. De asemenea, trebuie amintit cât de mult s-a schimbat și percepția regulilor de igienă de bază, până la atingerea, în unele cazuri, chiar a unor niveluri de exasperare psihologică. Dar astăzi am decis să vă împărtășim un proiect foarte special. Rezultatul unei situații care se spera a fi temporară, dar care, în realitate, sa dovedit a fi staționară.
Deci, dacă sunteți sigur că știți mai multe, vă prezentăm proiectul „Casa Covida” în următoarele rânduri! Să începem!

Această noutate, așa cum am anticipat deja, apare din necesitatea de a putea izola pe sine, menținând tot confortul. Structura a fost construită în Colorado. Și pentru realizarea sa a fost adoptată o tehnologie super inovatoare. Poate cel mai reprezentativ din ultimii ani. printare 3d. Metodă pe care Emerging Objects a folosit-o pentru a finaliza această lucrare foarte importantă pentru imobiliare. Dar să vedem acum structura. Aceasta nu este chiar o casă. Dar o colibă. Această alegere nu a fost întâmplătoare, deoarece nevoia de a se putea izola de mediul înconjurător a generat o necesitate suplimentară. Cea de a trăi într-un mediu natural. Și știți, natura rudimentară a unei colibe permite realizarea acestui scop. Coliba este situată în Valea San Luis.

O zonă deșertică, care transformă existența simplă izolată de realitatea înconjurătoare într-o experiență reală de 360 de grade. Structura este împărțită în trei volume cilindrice. Acestea sunt conectate între ele și reprezintă „scheletul” colibei. Materialele utilizate pentru structurile aduse nu sunt aleatorii. Vorbim despre nisip, nămol, apă și lut. O alegere mai mult decât durabilă, care amintește fidel ideea unui proiect natural și ecologic. Întrebați cum se pot combina aceste materiale cu tehnologia 3D. Răspunsul este simplu. Prin utilizarea „sacrului”. Un braț robotizat care generează forme regulate, care ulterior vor fi uscate și întărite la soare.

Aparatele au fost, de asemenea, inserate și proiectate prin această tehnică inovatoare de construcție. Un exemplu clar al modului în care direcția principală este tocmai aceea a eco-durabilității și în ceea ce privește consumul.
Întreaga structură are, de asemenea, propria sa zonă de relaxare, unde îi puteți aprecia în continuare vocația naturalistă. Pe scurt, un proiect fantastic pentru cei care doresc să creeze un mediu care este îndepărtat de problemele critice care caracterizează perioada pe care o trăim.
Cea mai tare parte? Fără îndoială acoperișul fucsia, care face ca întreaga casă să arate ca un cactus imens. Pe scurt, modul perfect de a te amesteca în deșertul Colorado, cu un stil minunat.

Ce pot să spun, un exemplu clar al modului în care combinația dintre inovație și durabilitate este posibilă chiar și în perioadele critice!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB