Independența este o femeie: chiar și în domeniul imobiliar

Astăzi, Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în multe țări. O zi de reflecție specială, mai ales într-o perioadă în care violența bazată pe gen rămâne încă un element prezent în țesutul social. Pentru a aduce un omagiu cititorilor noștri, am decis să creăm o rubrică exclusiv feminină. Protagoniștii incontestabili ai articolului de astăzi sunt alegerile femeilor în ceea ce privește cazarea lor imobiliară aleasă. Se știe cum urgența pandemică ne-a schimbat în mod semnificativ și deseori ireversibil alegerile și obiceiurile. Cu toate acestea, vrem să analizăm care au fost și care sunt preferințele femeilor atunci când vine vorba de acorduri de vânzare sau de închiriere. Ei bine, dacă vă interesează și acest subiect, vă aflați în locul potrivit. Deci, trebuie doar să începem!

Se spune că femeile, de-a lungul anilor, datorită numeroaselor lupte de gen pentru a obține aceleași drepturi ca și bărbații, au în mod natural o tendință spre independență. Spre deosebire de concepțiile medievale conform cărora femeia trebuia considerată „un înger al vetrei”, gardianul familiei și al casei, din fericire în zilele noastre această ideologie a trecut acum. Să vedem cum, de fapt, în ultimii ani, femeile cu un procent mai mare decât bărbații au semnat contracte de închiriere. Multe dintre acestea au ales soluții independente, altele în loc de soluții pentru întreaga unitate familială. Dar care sunt tipurile preferate de femei?

Identificăm cazare independentă pe primul loc, în creștere față de anul trecut, cu un procent de 23%. Pe locul al doilea, în schimb, găsim semințele independente, cu 17 puncte procentuale. De asemenea, nu lipsesc alte soluții autonome care reprezintă totuși semnul clar al unei societăți în evoluția post-pandemică. Vorbim despre vile independente care, cu toate acestea, au spații interne și externe mari. Casele cu balcon simplu sau colț verde sunt, de asemenea, la mare căutare. În acest caz, procentul este cu 15% mai mare decât în 2020. Comparativ cu anii precedenți, căsuțele și casele cu terase nu au suferit modificări semnificative.

O nouă alegere apare pe scena internațională. De ani de zile a fost considerat tipic masculin. O formă alternativă de investiție: cutia. Comparativ cu apartamentul clasic, cutia are un management mult mai simplu și garantează un randament anual de 6%. O alternativă valabilă pentru cei care decid să investească activ în imobiliare. Este evident că, prin urmare, chiar și imobilele au devenit roz în ultimii ani. Un mesaj important pe care vrem să-l subliniem și să-l transmitem. Mai ales pentru prezența încă greoaie a mentalității închise și misogine în societate.

În această zi vrem să mulțumim cititorilor noștri. Vă dorim să fiți întotdeauna atât de dinamici în acest domeniu și în alte sectoare, dezmințind conceptele de gen. În fiecare zi veți găsi numeroase noutăți pe piața imobiliară internațională și despre evoluția acesteia. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre acest subiect și alte subiecte, vă vom arunca următorul hashtag: #stayrealigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB