O casă reciclată: super verde!

Până acum știi. Noi de la Realigro căutăm întotdeauna vești cu adevărat extraordinare. Pentru a vă face să vă scufundați pe piața imobiliară internațională. În toate formele sale. Motiv pentru care, chiar și astăzi vrem să vă împărtășim o super știre. Poate cel mai emblematic, deoarece este un exemplu al modului în care viața verde devine o adevărată filozofie a vieții pentru mulți. Tinerii și adulții.

Deci, dacă și tu vrei să afli mai multe, putem inaugura rubrica noastră!
Înainte de a intra în detaliile care fac ca această casă reciclată să fie cu adevărat super verde, este necesar să faceți un pas înapoi pentru a înțelege ce înseamnă de fapt să trăiți verde. În viața de zi cu zi, fiecare dintre noi efectuează acțiuni infinite care pot avea repercusiuni semnificative asupra mediului înconjurător.

A avea o atitudine ecologică înseamnă a încerca să monitorizăm impactul care rezultă din acțiunile noastre zilnice. Cu alte cuvinte: evitați consumul excesiv, nu poluați mediul înconjurător și reduceți utilizarea materialelor care nu sunt biodegradabile.
Pe baza celor de mai sus, nu este surprinzător modul în care casa pe care o vom descrie poate fi atingerea maximă a acestor obiective.
Dar să ajungem la centrul acestei coloane. Pentru a afla cum arată această casă super reciclată! În primul rând, vorbim despre o „mini casă”, o casă foarte mică, dar extrem de funcțională. După boom-ul inițial al mini-caselor, recent inaugurat, se pare că acest fenomen este încă în creștere! Dar asta nu este tot. Pe lângă faptul că este plăcută din punct de vedere estetic, această mini casă are și roți. Pe scurt, super funcțional!

Dar unde este? Cine a conceput-o?

Casa în cauză este o veche cabină mobilă, situată în Pennsylvania. Creatorul proiectului, Cody Makarevitzn a dorit să creeze prima alternativă economică, mobilă și mai presus de toate eco-durabilă. Să încercăm să înțelegem care sunt punctele forte ale acestei structuri. Deși aceasta este o casă mică, nu lipsesc toate facilitățile imaginabile. Echipat cu parter și mezanin, are o scară telescopică care leagă zona inferioară de mezanin. Unde se află este un pat și un luminator suplimentar. În plus față de toate materialele durabile, cum ar fi toaleta de compost și diverse căptușeli din oțel, casa are și grinzi dintr-un hambar vechi și obiecte recuperate din alte proiecte. Pe scurt, un mix perfect, care garantează confortul, completitudinea, estetica dar și economia!

În doar 14 metri pătrați, a fost de fapt posibil să se revoluționeze o colibă veche. Și mai presus de toate, dați o nouă viață materialelor care acum păreau că și-au pierdut funcția.
Dar ceea ce face această casă cu adevărat specială este filozofia verde pe care creatorul ei a îmbrățișat-o. O gură de prospețime, care pare să cuprindă chiar și tinerii care, în căutarea unei case noi, necesită mai puțin confort și mai multă durabilitate.

Cine știe dacă vor mai exista alte știri similare cu aceasta. Noi de la Realigro abia așteptăm să le împărtășim cu dvs.! Mereu aici, în coloana ta preferată!
Și tu, ai primi vreodată o casă mică foarte durabilă?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB