Imobiliare și Game of Thrones: casa Clarke de vânzare

Inutil să întrebe cine știe „Jocurile Tronurilor”. Celebrul serial care a captivat milioane și milioane de telespectatori, a obținut un succes înfricoșător. Tot datorită empatiei puternice generate de protagoniștii săi care, pe diferite rețele de socializare, au intrat în contact direct cu fanii lor. Fără îndoială, se știe cum Emilia Clarke a fost una dintre cele mai apreciate protagoniști. Acesta este motivul pentru care vestea vilei sale de vânzare a generat o mare curiozitate. O veste pe care nu am putut să o ratăm. Din acest motiv, noi de la Realigro am decis să vă povestim despre asta, pentru a afla ce se ascunde în interiorul pereților casei Clarke!

Presupunem că, desigur, aceasta nu este o simplă locuință. Vorbim despre o vilă extrem de luxoasă, situată în California. Întreaga structură este înconjurată de garduri vii înalte, copaci îngrijiti, care fac din această casă compromisul perfect între lux, natură și relaxare. Există, de asemenea, o zonă de piscină, în exterior, într-o poziție cu adevărat privilegiată. Arhitectul care a creat această bijuterie imobiliară a fost mai mult decât hipermetrop. Așezând piscina în acea poziție specială, îi permite să fie atât la umbră, datorită copacilor și gardurilor vii, dar și încălzită de razele soarelui.

Dar asta nu este tot, desigur. Restul structurii se caracterizează prin prezența ferestrelor mari, care permit comunicarea continuă atât cu mediul înconjurător, cât și cu celelalte camere ale casei. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Referirea la natură este prezentă și în alegerea materialelor. Ca și lemnul folosit pentru scările interioare care leagă parterul de primul etaj. Dar nu numai. Chiar și rafturile și bibliotecile (total din lemn) sunt pline de plante cățărătoare în stil Zen perfect. În fiecare colț al casei, puteți respira o atmosferă de liniște și seninătate. Cam ca aceleași emoții care trezesc personajul interpretat de Clarke, Daenerys Targaryen.

Cu toate acestea, există un spațiu care este mai mult Zen decât toate. Un fel de cameră de zi, caracterizată de plante care coboară elegant din tavan și care gravitează în jurul luminilor moi. Toate acestea se potrivesc perfect cu canapelele din lemn și pufurile albe cu efect de nor. Pe scurt, doar dragonii mult iubiți ai lui Daenerys ar lipsi aici! Dar care este valoarea de piață a acestui minunat colț de paradis? Întreaga structură a fost deja licitată pentru o valoare de 4,4 milioane de dolari.

O figură importantă, dar pe care mulți și-ar fi dorit să o dezvăluie pentru a deveni proprietarii acestei maiestuoase vile. Dar dacă ați pierdut această ocazie, nu disperați! Pe portalul nostru, veți găsi o mulțime de noutăți pe piața imobiliară în fiecare zi. Inclusiv cele mai frumoase case vreodată care ar putea fi pentru tine. Deci, dacă ți-a plăcut această mini coloană, trebuie doar să fii atent pentru a afla mai multe. Te așteptăm în fiecare zi și cine știe ... poate vei reuși chiar să dai peste niște chilipiruri potrivite pentru tine!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB