Luxul în plus devalorizat: ultimele știri

În coloanele anterioare am evidențiat modul în care segmentul de lux, din domeniul imobiliar, a suferit și daune fără precedent. Deși speranța în rândul investitorilor a crescut, la nivel global, grație administrării vaccinurilor împotriva COVID-19, semnele de recuperare sunt încă lente. În special, a fost posibil să observăm cum, în majoritatea orașelor mari, prețul pentru achiziționarea unei proprietăți a crescut considerabil. Dar nu numai. O altă schimbare care a caracterizat sectorul imobiliar internațional a fost aceea referitoare la necesitatea, din partea cumpărătorilor, de a identifica proprietăți cu spații verzi mari, unde să se poată relaxa chiar și în perioadele de blocare. Cu toate acestea, rubrica noastră de astăzi nu se va concentra asupra subiectelor menționate anterior, ci asupra modului în care o mare metropolă, cum ar fi New York, asistă la o reducere imensă a costului vânzării unuia dintre cei mai importanți zgârie-nori din oraș.

Deci, dragi cititori, dacă sunteți interesați să aflați mai multe sau dacă doriți să vă alăturați grupului de potențiali investitori ai Big Apple, vă recomandăm să citiți această coloană. Zgârie-nori în cauză, care este vedeta incontestabilă a paginilor principale ale ziarelor din New York și One57. Înainte de a reprezenta emblema crizei pandemiei din lumea cărămizilor, acest zgârie-nori a realizat vânzări de peste un miliard de dolari în doar șase luni, în 2014. În plus față de acesta, recunoaștem înregistrarea ulterioară a celei mai scumpe tranziții din istoria New York-ului: un penthouse de peste 1000 de metri pătrați, vândut cu peste 100 de milioane de dolari (contravaloarea a 80 de milioane de euro). Deci, să vorbim despre figuri exorbitante, care nu ar fi anunțat niciodată o soartă similară cu cea pe care o trăiește acest zgârie-nori într-una dintre cele mai întunecate perioade din istoria omenirii. După cum am afirmat în ghidurile anterioare, piața imobiliară, ca și alte sectoare economice, încearcă să se adapteze la nevoile impuse de moment.

Dar dacă în majoritatea cazurilor, așa cum am raportat în diferite articole, prețurile referitoare la proprietățile de pe piață rămân standarde sau cresc (mai ales dacă vorbim despre piața luxului), același lucru nu se poate spune pentru One 57. gândiți-vă că recent s-a finalizat achiziția unui apartament la etajul 58, cu o reducere de 51% față de prețul pieței din 2014.

Evident, acesta nu este orice apartament, ci o clădire de 416 mp. Și dacă aceste știri nu transmit gravitatea reală a situației, am dori să subliniem că experții din sector, analizând aceste date, spun că sunt îngrijorați de soarta sectorului imobiliar. Care vor fi implicațiile acestei aventuri, după încheierea urgenței pandemice? Din păcate, nu avem instrumentele necesare pentru a putea răspunde la această întrebare. Dar vă asigurăm că vom continua în următoarele ghiduri pentru a vă informa despre acest subiect și despre toate sectoarele care gravitează în jurul imobiliarelor!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB