Cel mai mare condominiu din Europa

Imobilele merg mână în mână cu tehnologia. Este bine cunoscut faptul că aceste două sectoare sunt acum din ce în ce mai legate de un dublu complot. Într-o perioadă în care inovația nu este niciodată prea mare, apar noi știri în comparație cu celelalte. O altă confirmare a modului în care sectorul imobiliar evoluează constant. Pentru a face față noilor provocări și nevoilor potențialilor investitori. Motiv pentru care, astăzi, am decis să vorbim despre o noutate fără precedent. Direct din Germania, cel mai mare condominiu din Europa este pe cale să sosească, dar ... imprimat 3D!
Deci, dacă sunteți intrigați de acest subiect și doriți să aflați mai multe, trebuie doar să continuați să citiți următoarele rânduri! deci, dacă sunteți gata, putem începe!

Să începem cu analiza structurii viitorului condominiu în tipărirea în trei puncte D. Este o clădire formată din 5 apartamente amenajate pe trei etaje, pentru o suprafață de 380 de metri pătrați. Integrat construit cu ajutorul unei imprimante 3D.
un proiect cu adevărat ambițios, care va fi construit în Wallenhausen, în Bavaria.

Compania care se ocupă de acest proiect a realizat alte studii și a finalizat diferite proiecte similare cu cel în cauză. La fel ca prima casă rezidențială tipărită 3D, tot în Germania, tocmai în Beckum.
Scopul este de a inaugura un nou tip de construcție, care este decisiv mai eficient, dar și mai ecosustenabil decât cele tradiționale. Compania, purtătorul de cuvânt al acestui proiect, dorește să demonstreze că tehnologia 3D poate fi utilizată și pentru imprimarea unităților de locuințe mari. O nouă componentă pentru construcții, dar și pentru sectorul imobiliar, destinată să devină de primă importanță.

Imprimanta utilizată pentru realizarea acestui proiect este Gantry BOD2. O adevărată bijuterie tehnologică, ca o astfel de imprimantă, este echipată cu un cap de imprimare capabil să se miște liber pentru spații lungi după ce a fost calibrat o singură dată. În acest fel economisiți mult atât din punct de vedere al timpului, dar mai ales din punct de vedere al costurilor. Evident, un alt element important care economisește timp și resurse de bani este capacitatea imprimantei în sine de a lua în considerare atât conexiunile de apă și electricitate, cât și alte elemente fundamentale în construcția unei proprietăți în timpul procesului de construcție.

Compania speră că acesta este unul dintre nenumăratele proiecte care pot fi realizate prin utilizarea acestui instrument. Într-o perioadă ca cea pe care o trăim, această veste este, fără îndoială, un bun augur. Exemplul clar al modului în care, chiar și în astfel de perioade critice, este posibil să se reînnoiască și mai ales să găsească alternative mai durabile și avangardiste.

Experiența germană nu este singura din industria construcțiilor 3D. De fapt, au existat mai multe studii efectuate în acest domeniu și proiectele finalizate de diverse companii de construcții. Singurul numitor comun a fost tocmai instrumentul folosit care, aparent, devine din ce în ce mai decisiv atât în sectorul imobiliar, cât și în sectorul construcțiilor. Ar putea fi acesta începutul unei noi ere? Pentru a răspunde la această întrebare trebuie doar să fim la curent

.Cum să o facă? Prin știrile noastre!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB