Terasă alternativă: moda 2021!

A avea o terasă este visul multora, pentru cei care se bucură deja de acest privilegiu, ar dori să creeze ceva alternativ. Din diferite. Sezonul frumos a fost inaugurat cu ceva timp în urmă. Acesta este motivul pentru care coloana de astăzi se va concentra asupra acestui element estival. Vă vom oferi sfaturile potrivite pentru a vă face terasa cu adevărat alternativă. Și mai ales în conformitate cu tendințele dictate pentru vara 2021! Pentru a ieși din anonimat și banalitate. Evident, ca întotdeauna, vom indica alternative economice, dar eficiente! Deci, dacă sunteți gata, putem începe!

Anul acesta a fost inaugurat de cea mai strălucitoare combinație de culori existentă. Acesta este cel născut din combinația dintre Ultimate Grey - Pantone 17-5104 și Illuminating - Pantone 13-0647. Motiv pentru care putem spune că acesta este anul fanteziilor. Geometrie și rămas bun de la monocrom. Dar ce modele și culori să alegeți pentru a combina moda, creativitatea și gustul personal? Pentru a face terasa cu adevărat alternativă, experții recomandă să se joace cu culorile mării și ale pământului. În funcție de zona în care se află casa ta sau pur și simplu în funcție de atmosfera pe care vrei să o recreezi.

Un exemplu util și rafinat este acela de a exploata, pe lângă țesăturile acestor culori, elemente naturale ușoare. Cum ar fi pădurile albe, pietricele gri și decorațiunile din sticlă transparentă. În acest fel, echilibrul și prospețimea sunt garantate!

Dar asta nu este tot. Pentru a crea o terasă alternativă, moda vizuală este însoțită de cea a sunetelor. Optarea pentru capturile de vise clasice care generează sunete plăcute odată cu vântul ar putea fi o valoare adăugată pentru terasa ta.

Dacă sunteți un iubitor de tradiție orientală, puteți introduce, de asemenea, un instrument mic, economic, dar cu adevărat relaxant pe terasa dvs. Un clopot tibetan este cel mai bun pentru a crea o atmosferă Zen. Și mai sunt! Nu trebuie să știi cum să o joci! Doar atingeți-l pentru a putea aprecia sunetul său delicat și relaxant!

Dar moda 2021 pentru o terasă alternativă nu se oprește aici! Pe lângă plantele clasice de terasă, este important să ne gândim și la decorațiuni mai vizate. Pentru a înțelege care sunt cele mai potrivite, trebuie să puneți o întrebare: cum vreau să folosesc terasa? Dacă doriți să profitați de acest spațiu pentru prânz sau cină cu prietenii, va trebui evident să vă concentrați asupra decorațiunilor de masă care pot rămâne chiar și odată cu trecerea momentului convivial. Cum ar fi vazele sau felinarele în stil shabby chic (atemporale!).
Sau, pentru iubitorii de ceramică, puteți opta pentru niște plăci de perete minunate!

Pe scurt, moda nu se oprește niciodată și niciodată ca anul acesta nu reprezintă în cel mai bun caz senzația de renaștere și lumină pe care o dorește oricine! Și poate, repornirea prin remodelarea terasei dvs. ar putea fi cea mai bună soluție. Pentru a putea experimenta din plin vara asta! Dacă sunteți curioși să aflați alte știri, rămâneți cu noi! Mereu aici, mereu pe Realigro! Știrile despre imobiliare și toate sectoarele legate de aceasta, la doar un clic distanță!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB