Londra în vizorul Covid: prognoze îngrijorătoare

Fără îndoială, este imposibil să se decreteze o națiune din lume care nu a fost lovită puternic de urgența pandemiei. Indiferent de sectoarele de referință, țesătura economică a oricărei țări a fost sever testată. Așa cum am constatat în ghidurile anterioare, orientările guvernamentale în sprijinul populației nu au fost puține. Unele state au preferat să crească ratele dobânzii. Alții prin scăderea lor speră la o recirculare economică mai rapidă.

Mulți proprietari au ales să își retragă proprietatea de pe piață, pentru a evita devalorizarea excesivă. Dar dacă până acum ne-am preocupat să analizăm ce s-a întâmplat, în coloana de astăzi vom schimba perspectiva. Vom da răspunsuri la principalele întrebări puse de experții din industrie. În special, situația de la Londra va face obiectul studiului nostru, care, așa cum am văzut deja, este foarte critic. Deci, dacă sunteți curioși sau interesați de imobilele acestui fascinant oraș de altădată, putem începe!
Ne putem inaugura studioul afirmând că există un pesimism foarte puternic în Londra în ceea ce privește al treilea val. Nu numai la nivel de sănătate, ci și în ceea ce privește economia și imobilele. Deși Covid a ajuns la cifre cu adevărat înspăimântătoare, măsurile adoptate în acest oraș nu par să fie de natură să garanteze o limitare a curbei de contagiune. Mai mult, nu lipsesc cazurile de insensibilitate la această problemă, având în vedere că mulți par să nu dorească deloc să se îngrijoreze de limitări. Programele de știri înnebunesc în fiecare zi cu știri legate de cursul normal al vieții, în ciuda măsurilor de precauție care ar trebui să ducă la o reducere a sociabilității și a adunărilor. Prin urmare, în acest oraș, se așteaptă o abordare bruscă a așa-numitului al treilea val.

Imobilele sunt puternic afectate în special în ceea ce privește apartamentele mici de închiriat. Absența spațiilor verzi și reducerea impozitării imobilelor au făcut mai atractivă semnarea contractelor de vânzare, în comparație cu închirierile. De asemenea, ne amintim că, în Londra, „cultura” achiziționării unei proprietăți este aproape complet absentă. Tot datorită caracterului multietnic care caracterizează orașul.

Prin urmare, se așteaptă o înăsprire puternică a restricțiilor, deja slab respectate, și o reducere a interesului pentru achiziționarea de proprietăți în centrul orașului. Acest lucru se datorează efectului verde provocat în perioadele de blocare, care a văzut interesul pentru cele mai naturale zone și înconjurate de verdeață se remarcă, în comparație cu străzile comerciale mari și, în general, cu zonele tipice ale vieții de noapte. Ipoteza este cea a unei curse reale pentru tranzacția care este deja prinsă în această perioadă. Și o scădere treptată a curbei chiriei. În acest caz, întrebarea de pus nu este „cum va evolua situația”, ci cât va dura boom-ul vânzărilor în detrimentul contractelor de leasing. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, trebuie doar să continuați să urmăriți portalul nostru. În fiecare zi veți găsi multe articole noi dedicate imobiliarelor mondiale. Cu o atenție deosebită la dinamica legată de situația de urgență Covid!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB