Madrid alături de tineri investitori

Madrid este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și mai tinere realități din Spania. Minunat din toate punctele de vedere, cu toate acestea, a fost grav afectat de urgența pandemiei. Atât de mult încât, de mult timp și, din păcate, chiar și în ultima perioadă, a apărut întotdeauna pe primul loc pentru sistemul său de sănătate care se prăbușește. Deși aceasta este o pagină tristă în istoria internațională, situația de urgență a stârnit totuși inițiative semnificative. În mai multe sectoare. În multe țări, de exemplu, așa-numita „muncă inteligentă” a trecut de la o noutate de moment la un obicei real. Un proces similar este cel referitor la învățarea la distanță. Dar în coloana de astăzi, vom analiza încă o altă acțiune, de data aceasta de la guvern, care vizează să ajute investitorii. În special, tinerii investitori care decid să intre pe piața imobiliară din Madrid. Deci, dacă și dumneavoastră sunteți interesat de acest subiect sau pur și simplu sunteți curioși să aflați mai multe, putem începe imediat!

Presupunem că Madridul și Spania, în general, reprezintă cea mai dorită destinație pentru mulți studenți Erasmus, care decid să petreacă o perioadă de timp studiind în străinătate. Mai ales Madrid, fiind o realitate elegantă, dar și economică, întâmpină mii de potențiali studenți în fiecare an. Acesta este motivul pentru care, în lipsa avertismentelor cu privire la situația de urgență pandemică, mulți au decis să se întoarcă în patria lor. Alții au decis să rămână în acest oraș, sperând să poată suporta cheltuielile neașteptate asociate pandemiei. Ei bine, după ce a experimentat o fază inițială de dezordine, la începutul anului 2021, Madrid a decis să schimbe muzica. Să se întoarcă și să-și protejeze în toate privințele copiii, spaniolii și străinii. De fapt, societatea municipală din Madrid a lansat un nou plan care se bazează pe sprijinul tinerilor în plata chiriei. În detaliu, se adresează grupei de vârstă între 18 și 35 de ani care au un venit anual mai mic sau egal cu 37.300 de euro.

Scopul este de a facilita această felie de populație pentru a preveni pierderea acesteia într-o perioadă atât de critică precum cea prin care trecem. La nivel monetar, compania menționată anterior va plăti depozitul de închiriere pentru toți copiii care, abandonând acoperișul familiei, se pregătesc să creeze un nou nucleu independent. Evident, există o limită: depunerea nu trebuie să depășească 1.100 de euro. Deci, cât va costa chiriașul să păstreze noua casă? Același preț inițial fără dobândă, care urmează să fie returnat în anul următor. Un efort remarcabil, cel al Empresa Municipal de la Vivienda y Suelo de Madrid, care pare să funcționeze cu adevărat!

Beneficiarii sunt în prezent peste 700.000. Ceea ce înseamnă că acest ajutor valoros va permite multor copii să nu-și abandoneze visul. A fi independent de familia cuiva. Se speră că aceasta va fi prima dintre nenumăratele inițiative de combatere a urgenței pandemiei pe alte fronturi. Evident, la Realigro, am considerat potrivit să o menționăm, tocmai pentru a da o licărire de speranță tuturor cititorilor noștri care, în această perioadă, s-au trezit un pic confuzi. Mult succes, Madrid!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB