Imobiliare sărbătorește „Prietenii”

Unul dintre cele mai populare seriale TV la nivel internațional, tocmai anul acesta a împlinit 25 de ani de la difuzarea primului episod. Vorbim despre „Prieteni”. Deși aceasta este o zonă total îndepărtată în comparație cu cea a proprietăților imobiliare, se pare că ultimul sector a decis să sărbătorească aniversarea serialului cu stil. Cum?

Permițând fanilor să rămână exact în interiorul casei care a găzduit acest sitcom. Cu siguranță, la Realigro nu am putut pierde astfel de știri! Deci, dacă și tu ești un iubitor de Prieteni și aventurile protagoniștilor săi, sau vrei să trăiești chiar și două nopți la fel ca Rachel Monica sau Ross, ești în locul potrivit! Suntem pe cale să vă oferim toate informațiile necesare care vă vor fi utile dacă vă decideți să trăiți, chiar și pentru câteva ore, precum protagoniștii dvs. preferați.

În primul rând, este necesar să se definească numele proiectului creat pentru a celebra douăzeci și cinci din această serie magnifică. „Experiența prietenilor”, așa cum se numește structura, recreează fidel toate scenele principale ale sitcom-ului. Cum ar fi bucătăria din casa lui Rachel și Monica, camera de zi mare sau cafeneaua Central Park. Și să nu uităm micul apartament al lui Chandler și Joe cu fotbal de masă atașat!

Pe scurt, nu lipsește nimic! În mod surprinzător, au existat nenumărate rezervări de când a fost anunțată știrea. „Dar”, vă puteți întreba, „cât va costa să rămâneți și să trăiți o experiență în casa Prietenilor? ''. Veți fi uimiți să aflați că prețul total este de aproximativ 20 USD pe noapte. Vorbim, prin urmare, de 17 EUR, o cifră foarte accesibilă. Pentru câțiva dolari, veți putea, prin urmare, să vă simțiți ca și cum ați fi noii protagoniști ai uneia dintre cele mai apreciate serii la nivel internațional.

Un mod cu adevărat alternativ de a sărbători o 25 de ani, nu crezi? Într-o perioadă ca cea pe care o trăim, acestea sunt știrile care, chiar dacă sunt puțin îndepărtate de cele mai frecvente, ne permit să începem să ne uităm din nou la acest tip de experiențe alternative. Experții spun că, deși imobiliarele și lumea divertismentului sunt sectoare diametral opuse, ele pot fi într-un fel oarecum trambulina pentru celălalt.

La fel ca în acest caz. Este suficient să spunem că, în ultimul an, au existat numeroase case de mulți VIP-uri care pot fi închiriate chiar și pentru o singură noapte. Doar pentru a-i face pe cei mai duri fani să trăiască, o experiență cu adevărat ieșită din comun.
Acest lucru a permis, de asemenea, o revitalizare economică a realităților locale situate în vecinătatea caselor în cauză. Pur și simplu, sectorul imobiliar combinat cu lumea cinematografiei și a seriilor TV poate aduce rezultate excelente. Sperăm că aceasta va fi una dintre numeroasele inițiative de succes care se vor naște în lunile următoare și care vor permite tuturor să poată reveni la normalitate cât mai curând posibil, chiar și cu stil!

Dacă sunteți curioși să cunoașteți alte știri legate nu numai de piața cărămizilor, ci și de toate sectoarele care gravitează în jurul nostru, trebuie doar să fiți la curent cu portalul nostru! Ești un fan al sitcomului Friends?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB