Prefabricatul de pe Amazon s-a vândut ca niște prăjituri calde!

Am subliniat adesea că structurile prefabricate sunt extrem de versatile și sunt mai ieftine decât cele tradiționale. Ei bine, într-o perioadă în care încercăm să urmărim moda la prețuri moderate, fără a neglija gustul personal, nu este surprinzător modul în care imobilele evoluează cu viteză mare. Până la a face parte dintr-un canal internațional, reprezentat de cei mai mari giganți comerciali online: Amazon. Coloana de astăzi, după cum se poate vedea din titlu, va analiza în detaliu un fenomen care, potrivit experților, este destinat să nu rămână un caz izolat, ci să devină viitorul imobiliarelor. Deci, dacă sunteți curioși și doriți să aflați mai multe, putem începe cu rubrica de astăzi!

Clădirea prefabricată în cauză s-a vândut pe Amazon într-un timp foarte scurt, la un preț foarte mic: doar 8.000 €. Compania producătoare, hotărâtă entuziasmată de rezultat, a liniștit potențialii cumpărători, afirmând că, deși stocurile disponibile ale structurii vândute s-au epuizat, lucrează pentru lansarea de noi modele pe piața digitală.

Dar să vedem în ce constă casa prefabricată care a obținut atât de mult succes.
Presupunem că este o suprafață de 17 metri pătrați și că poate fi asamblată în doar două zile. Este împărțit în medii și spații diferite, inclusiv:

- două dormitoare
- O bucatarie
- O baie

Puterea acestei structuri este dată de posibilitatea de a alege cum să combinați spațiile și mai ales unde să o așezați. Îl putem defini extrem de versatil, având în vedere caracteristicile menționate mai sus, dar și pentru posibilitatea de a-l introduce în orice spațiu natural la dispoziția dumneavoastră. Într-o perioadă critică precum cea în care este preocupată întreaga populație mondială, necesitatea de a avea spații mari și de a menține contactul cu natura este de o importanță primordială. Motiv pentru care această structură se pretează foarte bine acestor nevoi. De fapt, mulți au decis să opteze pentru această clădire prefabricată pentru a avea o alternativă tot mai verde. Mai mult, nu trebuie uitat că această casă are un stil nordic care, pe lângă faptul că este foarte la modă, este extrem de personalizabil. De fapt, prefabricatul este livrat clientului într-o culoare naturală (întreaga structură a fost realizată din lemn masiv). acest lucru permite cumpărătorului să modifice culoarea după bunul său plac. O adevărată revoluție în lumea imobiliară dacă considerați că o prefabricare similară este disponibilă pe Amazon.

Dacă și voi vă întrebați dacă acest tip de casă prefabricată este potrivită pentru spațiul pe care îl aveți, iată un mic memorandum. Casele prefabricate sunt de obicei montate pe iarbă sau teren, deși se recomandă o șapă de beton pentru o stabilitate suplimentară. Odată ce un teren destul de plan este disponibil, nu va mai fi nevoie de modificări suplimentare. Cu toate acestea, este indicat să ridicați pereții și podelele cu câțiva centimetri, pentru a evita contactul direct atât cu solul, cât și cu umiditatea acestuia.

Și tu, ai vrea vreodată să cumperi o casă prefabricată pe Amazon?

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB