Era multifamiliei

Nu a fost dificil în ultimii ani să găsim etichete care să descrie diferitele categorii sociale sau modele. Am trecut de la „generația x” la „generația z”, s-au născut milenarii, „rustialul” a fost inaugurat în deco-ul de acasă. Dar nu numai. Am putea continua la nesfârșit, dar acest lucru este suficient pentru a înțelege cât de importante sunt segmentele de piață de astăzi.

Am putea spune despre o importanță primară, având în vedere perioada critică pe care o trăim, ceea ce determină diferitele grupuri sociale să evolueze în ceea ce privește nevoile și obiceiurile. Prin urmare, este foarte important să putem prevedea care vor fi noile tendințe și ce categorii vor avea cea mai mare relevanță în alegerile de piață. Acesta este motivul pentru care noi, la Realigro, am decis să vă împărtășim previziunile noastre pentru imobiliare. Întrebarea pe care ne-am pus-o a fost următoarea: care va fi categoria care va domina piața imobiliară după urgența pandemiei.

Răspunsul a fost simplu și intuitiv. „Multifamilia”. Cu acest termen, ne referim nu numai la o piață țintă, reprezentată de potențiali cumpărători care vor apărea în viitorul apropiat. Dar este examinat și tipul de proprietate care va fi consolidat în lunile următoare. Deci, dacă sunteți curioși să aflați mai multe și să aflați cum acest segment va conduce piața imobiliară internațională ... ei bine, sunteți în locul potrivit. Am creat o mini-secțiune pe baza datelor colectate de principalele centre internaționale de statistici. Deci, putem începe!
Înainte de a pleca, să definim ce se înțelege prin termenul „multifamilie”.

Prin multifamilie înțelegem complexe imobiliare care grupează mai multe case sub același acoperiș. Acestea sunt mai ușor de recunoscut cu termenii duplex sau triplex. Când există mai mult de patru case, aceasta se numește multifamilială din toate punctele de vedere. Deși acest termen poate părea nou pentru unele țări, pentru altele a fost consolidat pe scară largă de ani de zile. Mai ales în țările mai tinere, unde nu există o cultură a proprietății, dar chiriile prevalează. Așadar, să încercăm să identificăm unde va fi definită în continuare această nouă tendință în Europa.
În Danemarca, ponderea investițiilor pe acest segment a fost cu adevărat remarcabilă. Atât de mult încât această națiune ocupă primul loc în Europa. De fapt, vorbim despre 53 de puncte procentuale. Olanda, de asemenea, nu a rămas în urmă cu scorul său: 39%, Nu în ultimul rând în top 4 sunt Spania cu 29% și Suedia (28%). Dar dacă acestea ar fi procentele despre care se presupune că vor crește în continuare în următoarele luni, a existat o națiune care a depășit cu mult așteptările. O națiune care este probabil destinată să ajungă pe primul loc în clasament. Germania, care în mod autonom, în prospectele statistice, va putea ajunge la 60% în următoarele luni.

Un rezultat surprinzător care denotă două nevoi: prima, aceea de a permite oamenilor să socializeze, cea de-a doua, aceea de a opta pentru cazare mai puțin costisitoare, dar cu siguranță mai flexibilă (majoritatea realităților multifamiliale prevăd închirieri).
În timp ce așteptați să aflați mai multe, vă invităm să fiți la curent cu portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB