Florida Piata imobiliara pentru pensionari

Florida este o destinație populară pentru persoanele care intenționează să își petreacă anii de aur în climatul cald și nu doresc să părăsească Statele Unite. În 2010, 17,3% din populația din Florida a constat din persoane de peste 65 de ani, în timp ce în 2017 acest număr era de 20,2%. În general, populația din Florida în 2017 era puțin peste 2 milioane de persoane, dintre care 4,2 milioane erau persoane de peste 65 de ani.



Cei care își planifică viitorul în avans, încep să cumpere o proprietate în anii patruzeci sau spre începutul anilor cincizeci, astfel încât, la pensionare, să aibă o viață fără ipotecă. Există multe destinații turistice populare în Florida, cum ar fi Disney World în Orlando, Daytona Beach, San Agustin, Fort Lauderdale și Miami, unde o proprietate achiziționată poate fi închiriată și plătită singură.



Prețurile imobiliare din Florida pot varia semnificativ. O casă cu 3 dormitoare, cu 2 dormitoare, poate fi achiziționată la prețuri mici de 120 000 $ în orașe mici, cum ar fi Wellington, Florida, în timp ce o casă luxoasă cu 12 dormitoare cu 17 camere de baie, într-un cartier Lantana de lux, poate ajunge până la 12 milioane de dolari.



În 2018, valoarea medie la domiciliu în Florida, potrivit lui Zillow, este de 223,200, prognozând să crească cu 6,1% în următorul an. Prețul de afișare median este de 290.000 USD, în timp ce prețul mediu de vânzare din aprilie 2018 era de 226.500. Șaisprezece procente din listă sunt vândute cu o reducere a prețului. Prețul mediu pe picior pătrat în Florida în 2018 este de 165 USD.



Printre cele mai mari orașe din Florida, Miami este cel mai scump cu indicele mediei de origine de 300.500 $, în timp ce Pensacola este cel mai ieftin, cu 132.100 $ HVI. Indicele de valoare inițială este calculat pe baza înregistrării mediane și a prețurilor medii de vânzare din oraș. Garanțiile la domiciliu din Florida pot îmbunătăți cu siguranță prețul de vânzare al unui activ din Florida, fără a costa mai mult de 500 de dolari pe an.

Pentru acei rezidenți care preferă să locuiască în locuri destinate persoanelor de peste 55 de ani, Florida oferă aproape 400 de comunități active de pensionare pentru adulți. Există peste o sută dintre aceste comunități din sud-vestul Florida, aproape o sută în sud-est, aproape 70 în Florida Centrală și aproape 50 în Coasta Atlantică Centrală. Alte comunități sunt împrăștiate peste tot în stat, cu o comunitate din Panama City, în partea de nord-vest a Floridei.



Viitorii rezidenți pot alege între condos, case de oraș și case de o singură familie. Prețurile din aceste comunități variază de la mai puțin de 100.000 $ la peste 2 milioane de dolari. Facilitățile pot include piscine, terenuri de tenis, terenuri de golf, centre de fitness, restaurante și multe altele. Multe comunități la malul lacului permit parcarea cu barca.



În plus față de comunitățile active pentru adulți, Florida oferă o varietate de alte tipuri de comunități pentru locuitorii săi în vârstă. Acestea includ comunitățile independente de viață, îngrijirea continuă

Comunitățile de pensionare, comunitățile asistate de viață, îngrijirea Alzheimer și casele de asistență medicală, astfel încât fiecare locuitor să poată selecta tipul de viață care le convine cel mai bine.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB