Penthouse-urile din Norvegia: noua tendință din 2018

Ghețarii adânci, munții ascuțiți și fiordurile minunate sunt doar setările pentru una dintre cele mai frumoase națiuni din nordul Europei: Norvegia.



Cu 5 milioane de locuitori și o suprafață de 385 199 km², ocupă cea mai mare parte a peninsulei scandinave, care se întinde până la insulele Savlbard, în apropierea polului nordic.



În prezent, acesta este considerat unul dintre cele mai bogate state din lume, datorită descoperirii gazelor naturale și a petrolului în anii '60, care i-au permis să domine scena economică mondială.



Respectul pentru mediul înconjurător este înrădăcinat în moralul locuitorilor săi, astfel încât, în fiecare an, există mulți investitori care aleg să cumpere o casă în Norvegia.







Doar din mediul înconjurător sa născut o modă care a fost inaugurată în 2016, dar se pare că nu se oprește.



Multe apartamente de lux au fost construite și cercetate aproape de mare.

Cumpărătorii au declarat explicit necesitatea de a trăi într-un mediu atât de curat și protejat (cum ar fi Norvegia) în contact direct cu natura.



Unul dintre exemplele cele mai izbitoare a fost reprezentat de o clădire construită la Oslo, aproape de un fjord (evident, cu vedere la mare).



Cu posibilitatea de a ajunge în centrul orașului Oslo în doar 10 minute pe jos, reprezintă ideea unei case de lux care circulă în prezent pe piața imobiliară.



Privirea de ansamblu a meciului dintre cerere și ofertă a rămas neschimbată, deoarece a început acest interes deosebit pentru Luxory Real Estate.



Cererea este ridicată și Norvegienii caută case departe de haosul orașului, dar cu orice confort.



În ianuarie 2017, guvernul norvegian a încurajat capacitatea băncilor de a acorda împrumuturi, limitând venitul împrumutatului la cinci ori.



Piața sa răcit apoi brusc, cu o creștere a prețurilor în orașul Oslo, capitala și cea mai scumpă.

Luxul pare să nu cunoască limite în această perioadă, deoarece cumpărătorii, încurajați de un val de durabilitate ecologică, preferă să investească mai mult în acest an, datorită unei reveniri atât la nivel economic, atât în ceea ce privește calitatea vieții.

Este imposibil să se definească cât de prețioasă este posibilitatea de a trăi aproape de un fiord sau într-un mediu total înconjurat de verdeață și natură sălbatică.



Prin urmare, este necesar să se "plimbe" "valul de lux-verde pentru a evita asistarea la o creștere a prețurilor în următorii ani.

Știri corelate:

Tendință pe piața imobiliară din Scoția

Case de zăpadă: am închiriat ultimul minut

Irlanda: Prețurile imobiliare descendente

Elveția limitează dreptul de proprietate asupra locuințelor la nerezidenți

Imobiliar, Israel atrage investiții străine



Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB