Experimente imobiliare: știrile din China

Considerată Marea Putere din ultimele decenii, cu o populație egală cu 18,54% din lumea totală, China încă uimește.

Economia trece printr-o perioadă de schimbări extraordinare: sectoarele tradiționale ale "economiei vechi" sunt combinate cu cele noi (de la serviciile financiare online la comerțul electronic), în același timp cu stimularea verde promovată de autorități pentru a proteja mediul.

Prognozele de reducere a veniturilor de către economiști anul trecut s-au dovedit a fi în stare de faliment.

China nu-și oprește creșterea și continuă să domine scena economică internațională.



Mulți turiști care au cumpărat o casă în China.



Președintele chinez a inaugurat noul an cu o noutate: cel mai mare experiment din domeniul imobiliar din lume pentru a monitoriza prețurile locuințelor.



Economistul șef al economiei de la Mizuho Securities Asia Ltd din Hong Kong a declarat că piața imobiliară chineză se îndreaptă spre leasing.



Datorită creșterii puternice a prețurilor locuințelor, un nou tip de investitor, așa-numitele "chiriași de viață", se extinde. Frecvența capitalistă care a condus de-a lungul anilor la garantarea adăpostului pentru lucrători a condus, de asemenea, la o creștere exponențială a prețurilor proprietăților, în special la Beijing și Shanghai.



Cererea puternică care decurge din cererea de contracte de leasing în detrimentul vânzărilor, a determinat China să stimuleze proiecte dedicate construcției de complexe imobiliare de închiriat.



Pariul chinez, dacă ar reuși, ar conduce la o cifră de afaceri de 700 de miliarde de dolari pe an. Proiectele de locuință au fost finanțate și cu venituri lunare ipotetice de 400 USD.



Guvernele municipale din Beijing și Shanghai au licitat loturi de construcții cu scopul de a le vinde de la societăți imobiliare care pot realiza proiecte de chirie.





Băncile oferă, de asemenea, contribuția: au înființat linii de credit pentru companiile de construcții pentru a finanța aceste proiecte (amintim doar închirierea). Nu în ultimul rând, Bursa din Shanghai încurajează crearea de produse de investiții garantate de veniturile din chirii.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB