Rusia se concentrează pe construcții: boom-ul care vine

Cel mai mare stat transcontinental din lume este în prezent în centrul atenției pentru

sectorul imobiliar. Care sunt știrile pentru cei care doresc să cumpere o proprietate în Rusia?

Putin a anunțat că Rusia se va concentra pe construcții, provocând un adevărat boom care va duce la creșterea PIB-ului național.
Potrivit statisticilor realizate de Rosstat, producția cărămizii în anul 2017 a scăzut de la anul precedent cu 1,4%.



Dar la începutul anului a existat o ușoară revenire neașteptată, pe care sperăm că va continua mai târziu.
În regiunea Moscovei a fost activat un plan care implică restructurarea a mii de blocuri de locuințe și dezvoltarea așa-numitei "Noi Moscova", o politică de construcție gata să construiască aproximativ 12 milioane de metri pătrați de proprietăți rezidențiale pentru un total investiții) de aproximativ 11 miliarde de euro.
Proiecțiile bune arată o revenire puternică care ar putea ajunge la 90 de milioane de metri pătrați de spațiu de locuit. Până în 2023 este de așteptat ca volumul total al apartamentelor din Rusia să crească cu 4 miliarde de metri pătrați mai mult decât anul trecut.
O creștere a cererii este, de asemenea, presupusă datorită introducerii de credite la rate subvenționate și, prin urmare, a puterii de cumpărare mai mari a gospodăriilor.
În ceea ce privește gospodăriile, ECFA a prevăzut o creștere considerabilă a ponderii familiilor capabile să cumpere o locuință (aproximativ 55% din cele 35% înregistrate în 2016). Astfel, tranzacțiile vor crește la aproape 990 mii de unități (în 2016 s-au înregistrat 620 mii).
Proiectele mari realizate de ingineria civilă din Rusia au contribuit, fără îndoială, la această mare revenire.



Boom-ul afectează nu numai zona rezidențială. Centrele comerciale mari au crescut considerabil la începutul anului. De fapt, în primul trimestru, pe scena comercială au apărut aproximativ 250 mii de metri pătrați de spații noi, pe lângă cele deja inaugurate.
Și poate tocmai din acest motiv, nevoia de a trăi în spații mult mai mari decât cele standard sa născut în populația rusă.

De fapt, mulți investitori au decis să crească spațiul de locuit tocmai pentru că sunt stimulați de avantajele fiscale menționate anterior.

Potrivit datelor colectate de Rosstat, mai mult de jumătate din casele din țară au fost construite între 1945 și 1995. Acest val de schimbare poate marca începutul primei revoluții de construcție.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB